Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 февруари 2023
Мислења
124
Поени од реакции
696
Период од животот се дружев со дечки од ДХ, вакви како тебе во нивните редови сигурно немаа.Туку ејј не сум Чкембадија туку сум од друга група. Не размислуваш дека тие дечки што ги објавуваш без блур имаат фамилии, блиски дека можат да имаат проблеми, Замисли сега ради твоите досетки некој да изеде отказ од работа поради лош рејтинг, или изеде нож. Со кур да ми јадеш не се решаваат работи, размислете што пишувате и постирате

Член од
27 ноември 2021
Мислења
415
Поени од реакции
4.378
ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ!

ФК Караорман - ФК ОХРИД (08.04)

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2021
Мислења
415
Поени од реакции
4.378
Сакам да ги пофалам дечките од ФА за водењето на Официјалниот Профил. За мој вкус многу јако и пред се различно од другите!
Денес од се срце ви посакувам победа на МЗТ и ОПСТАНОК во АБА! Бидејќи враќањето во АБА ја крена и групата, а недај боже испаѓањето мислам дека ќе влијае многу лошо на целата приказна! Уште од помал сум ги респектирал ФА зш ми биле посебни, и мило ми е за нивното враќање!
Среќно дечки!
За доброто на Македонските екипи да се поддржуваме!

#Живели за опстанок на МЗТ!

Attachments

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Купот на ракомет официјално ке се игра во Охрид од 11 - 13 Мај ...

Член од
11 април 2023
Мислења
2.172
Поени од реакции
7.303
Јас не успеав да влезам ,поради лични причини закаснив 10мин кога видов што е надвор одма накај дома да гледам на ТВ знаев дека нема шанси да се влезе кажа еден дечко препун е стадионот.Да не пуштеа сите Комити ќе ја напуневме 3/4 од трибината.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom