НЀ ПРСКААТ КАКО КОМАРЦИ, А СИТЕ МЕДИУМИ МОЛЧАТ ЗА ТОА – БАЛКАНОТ ПОД УДАРОТ НА CHEMTRAILS

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.019
Ste slushnale za avion za gasenje pozhari .
B-747 e eden od niv.
Ako muatat neshto nema da se shetaat sliki U HD po forumi.
 
Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Германска телевизија известува за хоророт за кој се молчеше: Необележани авиони испуштаат страшни отрови во воздухот!



Притисокот од јавноста во последните неколку години стана преголем за владите кои молчеа и пронаоѓаа најразлични изговори со кои пробуваа да ја заташкаат реалноста сите овие години.


На Германската национална телевизија ZDF во ударен термин била пуштена емисијата за трагите од опасните хемикалии кои ги испуштаат необележани авиони.

И додека многу луѓе сеуште не веруваат дека необележани авиони кружат и ја прскаат атмосферата со различни отрови, во земјите од Европа за тоа отворено се зборува.

Всушност трагите од овие опасни хемикалии секој ден се се' повидливи на небото, и притисокот од јавноста последните неколку години стана преголем за владите кои молчеа и измислуваа најразлични изговори со кои пробуваа да заташкаат што всушност се случувало сите овие години.


Но веќе не беа во можност да ќутат па заклучиле дека е подобро полека да ги изнесат фактите. Секако, во емисијата не беше презентирана целата вистина туку половина од вистината, бидејќи доколку би биле искрени до срж, би се создала општа паника и хаос помеѓу народот.

Тие зборувале за создавање на мрежа од отвори околу целата планета, но, тврдат дека на овој начин всушност го спречуваат глобалното затоплување, ја намалуваат енергијата од сонцето која допира до планетата. Бидејќи станува збор за сериозен проблем кој му се заканува на човештвото - глобалното затоплување, тие морале да создадат одреден вид на заштита помеѓу Сонцето и Земјата. На овој начин ги уверуваат луѓето дека овие траги од најразлични штетни хемикалии, се всушност за доброто на човештвото и дека доколку не би го преземале овој чекор, сонцето би не изгорило.


Прашањето е само како мислеа дека народот ќе им поверува во ова?
Германците во емисијата јавно признаваат дела постојат необележани авиони кои носат и ослободуваат сулфур кој наводно на високи температури се претвора во сулфур диоксид.

Тие тврдат дека сукфур-диоксидот спречува затоплување, односно, како што викаат тие, го спречува Сонцето прекумерно да ја загрева Земјата. Тие се обидуваат да направат, така наречен ладен слојоколу нашата планета но истовремено тврдат дека тој сулфур е високо токсичен но дека неговите честички не би можеле да паднат на Земјата.


Во еден момент се поставува прашањето како е можно во атмосферата да ослободуваме сулфур диоксид кој е високо токсичен, кој би можел да не убие и нас и целата вегетација на Земјата, но одговор на ова прашање нема. Германците зборуваат дека овој потег бил неопходен и дека мора на некој начин да се заштитиме од лошото влијание од јачината на Сонцето.



Но тие не прскаат само сулфур диоксид. Токсините кои се ослободуваат во атмосферата и кои паѓаат врз нас се и алуминиум, разни вируси и тешки метали кои буквално би можеле да ја уништат Земјата на "природен" начин.

Ослободувањето на ваквите хемикалии во атмосферата е заеднички потфат на ЦИА и НСА. http://tocka.com.mk/1/120148/germanska-televizija-izvestuva-za-hororot-za-koj-se-molcese-neobelezani-avioni-ispustaat-strasni-otrovi-vo-vozduhot
 
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.046
Поени од реакции
6.655
хах какво објаснување - па што се вознемирувате,ова е за ваше добро,а го држат во ТОП СИКРЕТ колку што се може подолго.........ако беа “добрите“ ќе излезеа и ќе кажеа со време,вака се обидува да се заташкува и добива на време нешто за нас сеуште мистериозно.........
 
Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.192
ОН признаа дека ги контролираат временските услови
Пред еден месец, седницата на ОН беше посветена на контролата над временските услови, запрашувањето и сето она што Владите со години не го признаваат.

Неверојатно е како ОН на својата седница разговараа за хемикалиите кои авионите ги испуштаат над сите нас.

Наведено е дека тоа се експерименти на приватните компании и светските Влади. Целта е како што тврдат контрола и промена на времето, за заштита на земјоделските поседи поради глобалното затоплување. Сега јавно говорат дека истите авиони навистина ги менуваат нашите климатки промени преку хемиските супстанции кои ги испуштаат во воздухот.

Со години ги уверуваа луѓето дека не гледаат добро, дека траги на небото не постојат, и дека авионите се регуларни ,со кондезациски гасови од нив. Со години велеа дека запрашување нема и дека тоа е теорија на заговор.

И понатаму останува нејасно кој им дозволил на приватните компании и светските Влади да ги вршат своите експерименти над човештвото.
http://netpress.com.mk/video-on-priznaa-deka-gi-kontroliraat-vremenskite-uslovi/

 

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Што се чудни и одма се палите како да не е ново ова ама се испостави дека е така.Одамна се прават експерименти со контрола на времето сето тоа е потикнато од големиот ум на Никола Тесла во намера за помагање на човештвото ама сето тоа по неговата смрт завршува во проклетите раце на Америка сите негови записи проекти се запленуваат и се предава на бирото на Америка.Исто е и со сите вируси што досега се излезени и ке излегуваат свински птичји антракс AID и многу други е контрола на човештовото и богатење на корпорации.ГМО прскањето на храната со препарати кои го уништуваат протеинот на плодот со кој тоа се штити од организми а воедно и нас е убаво испланирано за трпање само пари пари.Лекови за спиење нервоза депресија сите тие убаво хемиски измешано да се створи зависност кај организмот што доведува потрошувачка-зголемување на профит.Тестирање на храната од Нестле во Африка а медиумите прекриваат во смисла хуманитарна помош за гладните деца и мајки од Африка.Тестови на контрола на мозокот на човекот учењето дека ни е сме хемиски суштества е спротивно од она вистинито дека ни функционираме на принцип на фреквенции.Не учат она што мислат дека е доволно читање пишување говорење размислете дали е доволно 9 години според новото Светско учење да се знае само основни работи без притоа да те научат на нешто што ке ти треба и што ке ти користи.Никој несака битие кое е свесно и критички настроено и не е ни чудо што полека тоа што е корисно се смета за изобличено старомодно па дури и несоодветно гледајте ги спотовите па ке видите на што се палат алкохол дрога секс ама нели се стремиме за либерален свет без граници
 

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
36.792
Поени од реакции
29.258
,,planot za taka nareĉenata ,"zlatna milijarda na žiteli" mnogu odamna se sproveduva,ova so prskanje odozgora e samo ko santa mraz bidejki e vo vidliva forma i nemožat poinaku da go
napravat,drugite metodi se isto taka monstruozni,no pod zakrilata na tehnološko medicinski istražuvanja i "dostignuvanja",a fakt e deka nikoj ne može da im se sprotivstavi,,,ednostavno im se može,,,
,,,najtragiĉnata jebeno gola vistina e što nivnoto naselenie/najgolemiot del/ go goltaat serviranoto od "nezavisnite mediumi",,,
,, samo "tie" ne se svesni deka naovie prostori živeat narodi pootporni otkolku što se nivnite raĉunici,,,
,,,aj neka ni e nazdravje ne razmisluvaat za ni nivnite a ne pak za nekoj si tamu balkan,,
,,,iPS,,,neka ni e sreken dvojniot praznik,,,ovoj narodec ionaka e naviknat na maka
 
K

Komandant Florina

Гостин
Pa se razbira deka go kontroliraat vremeto America. Kakoo prvo mnogu od teslinite izumi ne bilee patentirani pa taka ne samo bezicna strujaa tuku izmislil nacinn kakoo da se joniziraat oblacite I da se formiraat oluji so pomos na ispukuvanje specijalnaa materija. Toj ja izmislil ovaa tehnologija za da imm pomogne na afrika
 
Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Член од
1 март 2010
Мислења
7.886
Поени од реакции
14.377
Абе еве сите испоумревме од што не прскаат како комарци :pos:.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom