Модни додатоци за коса

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Ајде да видиме која со што си ја краси косата:icon_lol:
Јас кога имав долга коса ставав секакви шнолички, правев плетенки во кои имаше вплетено разнобојни панделки, венчиња носев често...

Сега кога ми е кратка косата, освен венче и по некоја шноличка ништо друго не може да и ставам на косата:icon_lol:

Слободно ставајте и слики

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
јас бидејќи имам подолга коса ставам штипки, и шнолички иако најмногу си ја сакам косата пуштена.

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2

вакви не носам баш, ама од гугл овиенајмногу ми се допаднаа.

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Овие ми се омилени

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Не ја китам косава со ништо, порано носев штипки и шнолички и си правев фризурички. Ама веќе долго време ја носам само пуштена, да е средена, испеглана и да не штрчи ни едно влакно:)
А кога би ставала, тоа би било нешто не толку приметливо, не сакам премногу нападно.

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
nosam samo snolicki,i ja fakam ponekogas u repce,nemozam da podnesam da ne mi e sredena kosata,skoro sekogas peglana i pustena,a zavisi od raspolozenie,ja fakam u repce i si gi "rasporeduvam" i peglam siskite

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
малце ко за на свадба се погорнине.. ама сепак арни се :) ќе побарам некои интересни на интернетов и ќе ги стам..

N

NeMiRnA

Гостин
Zaso kako za na svadba,bas se super,takvi imam eheeee rasprodazbi da praam,a so mi e krivo retko gi nosam,zasto obicno sum vo brzanje,retko koga imam vreme da gi namestam u kosa,dovolno e edna da ja krasi zenskata glavicka,sepak nemozam da podnesam da ne mi e sredena kosata ili ispeglana ili lesno izvitkana ili ekstremno izitkana u sekoj slucaj sekogas mora da e cista i sredena,makar i so sitna snolka na nea.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
ретко нешто да ставам во косата, освен ако ја врзам во репче, а додека ги пуштав шишките да ми пораснат носев шнолички, знам понекогаш да ставам венче али ретко, или со шнола да ја соберам половина коса. Али најчесто ништо не ставам.

овие ми се одпаѓаат.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Пошто сега имам кратка коса ја носам бушава,а кога имав долга најчесто ја носев пуштена и бушава пошто имам полувиткана коса.Некогаш ја пеглав или ја врзував во репче со обино стегаче.

Kajgana Shop

На врв Bottom