фала идејата и помошта ја имам се средено само место ми фали иам лугје за се ама незз за некое такво место поише сум за за некое место кај ке можешда контролираш шо се случува незз овие другиве форумаџии викаат дека можело да изанјмиш некоја од летниве дискотеки за добри пари па тоа ке пробам ама нее нешо сигурно па ако некој има некоја друга идеа нека пише
Е да имаш право, нема да биде организирано ако е во обично стадионче. А еве ти уште еден предлог... Со дозвола од општината (а гарант ке ти дозволат) можеш да изнајмиш некој балон. Тогаш ке биде одлично. Една врата има, нема кој сака да влага, плус ке си ставиш вратар (некој другар).
Е сега незнам колку ке биде организирано и како ке биде ама и плажите во Скопје би било одлично според мене. Таму можеш и цел ден да организираш некоја забава. Сабајле и поручек ке има прскање и такви срања со вода и одбојка на песок придружено со музиче, а навечер лудница...
Ете уште некој предлог од мене, се разбира немора да прифатиш, јас само ти предлагам. Ако се одлучиш каде и да било да славиш, викај не` и нас кајганџиите
Плус ја ке ти донесам уште луѓе ако е потребно