Ми треба простор за журка од 200+ луге

Член од
13 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
1

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Барај врски за некоја од саливе. Или пак на некое маалско стадионче. Така најубаво ке ти биде, ем гага ти е просторот ем ке биде пополнето. Најди некое стадионче кај што е заградено со мрежи, озвучување ке ставиш кај што е едниот гол или на некоја друга локација и ке ти биде топ... Само пред да направиш, мора да известиш станари и полиција за колку толку да не прават проблеми. Знам јас идеални стадиончиња низ Скопје. Ако ти се допаѓа идеава пиши ми по ПП и јас ке ти набројам кај би можел.

П.С Shaman барај го за врска кај полицајците:icon_mrgr:

Член од
13 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
1
Барај врски за некоја од саливе. Или пак на некое маалско стадионче. Така најубаво ке ти биде, ем гага ти е просторот ем ке биде пополнето. Најди некое стадионче кај што е заградено со мрежи, озвучување ке ставиш кај што е едниот гол или на некоја друга локација и ке ти биде топ... Само пред да направиш, мора да известиш станари и полиција за колку толку да не прават проблеми. Знам јас идеални стадиончиња низ Скопје. Ако ти се допаѓа идеава пиши ми по ПП и јас ке ти набројам кај би можел.

фала идејата и помошта ја имам се средено само место ми фали иам лугје за се ама незз за некое такво место поише сум за за некое место кај ке можешда контролираш шо се случува незз овие другиве форумаџии викаат дека можело да изанјмиш некоја од летниве дискотеки за добри пари па тоа ке пробам ама нее нешо сигурно па ако некој има некоја друга идеа нека пише

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
фала идејата и помошта ја имам се средено само место ми фали иам лугје за се ама незз за некое такво место поише сум за за некое место кај ке можешда контролираш шо се случува незз овие другиве форумаџии викаат дека можело да изанјмиш некоја од летниве дискотеки за добри пари па тоа ке пробам ама нее нешо сигурно па ако некој има некоја друга идеа нека пише
Е да имаш право, нема да биде организирано ако е во обично стадионче. А еве ти уште еден предлог... Со дозвола од општината (а гарант ке ти дозволат) можеш да изнајмиш некој балон. Тогаш ке биде одлично. Една врата има, нема кој сака да влага, плус ке си ставиш вратар (некој другар).

Е сега незнам колку ке биде организирано и како ке биде ама и плажите во Скопје би било одлично според мене. Таму можеш и цел ден да организираш некоја забава. Сабајле и поручек ке има прскање и такви срања со вода и одбојка на песок придружено со музиче, а навечер лудница...

Ете уште некој предлог од мене, се разбира немора да прифатиш, јас само ти предлагам. Ако се одлучиш каде и да било да славиш, викај не` и нас кајганџиите(y) Плус ја ке ти донесам уште луѓе ако е потребно :)

Член од
20 јуни 2012
Мислења
22
Поени од реакции
2
на периферија на скопје ако ти одговара имаш екстра местенце ...базенот во с. кадино би ти било идеално местенце за такво нешто ...е сега пристапот до таму е малце крш ама у секој случај мислам дека пријатно ке се изненадиш ако отидеш да го ѕирнеш

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.498
Нерези ти е на отворено + базен + топ поглед на скопје местото се вика Вила Ина знам само дека прават свадби таму...

Член од
13 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
1
na mene ne mi treba na periferija kako da kazam negde niz poznative naselbi skopski ama pak pisete si ja ideata moze na nekoj drug ke mu pomognete fala za informaciite

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
слушнав муабет у припор негде се дешава журка у некоја куќа опасна со базени и заебанции , нешо ко на филм ти да не си тој ? :D

Член од
13 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
1
слушнав муабет у припор негде се дешава журка у некоја куќа опасна со базени и заебанции , нешо ко на филм ти да не си тој ? :D
ne sum ja ama mozam da prasam imam edno drugarce od tamu

Член од
13 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
1

Abe znaete neko sto mozel da zavrsi rabota za koloseum zs se javiv mi iznalupaa 300 ceni od koi najgolemata 4000evra mi dadovte idei vrski mesta pa ako znae nekoj sto bi mi pomognal neka pise makedonska rabota se mora da prais so vrski

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Abe znaete neko sto mozel da zavrsi rabota za koloseum zs se javiv mi iznalupaa 300 ceni od koi najgolemata 4000evra mi dadovte idei vrski mesta pa ako znae nekoj sto bi mi pomognal neka pise makedonska rabota se mora da prais so vrski
4000 e??? Јас прашав во Б2, во малиот простор, кој собира околу 250 души дека е околу 300 евра... Таму е одлично место

Член од
13 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
1
D
4000 e??? Јас прашав во Б2, во малиот простор, кој собира околу 250 души дека е околу 300 евра... Таму е одлично место
da be preeska se javil bratucedmi im kazal deka e za zurka i mu rekle za zabava edna za rodenden druga cena so profit treta cena leto e use zesko e vcera bev u barista nemozewe da se dise pa kvik ili nekoj drug ako znae nekoj neka pise ps mi treba za poise od 250 zs mislam na skopski tinejgeri ke mi ja lajknat ideava moja ja imav coek i vo koloseum ama otide na.odmor zatoa ve molam ako mozete najdete nekoj ja ne praam greatest hits ovde ja praam nonprofit zabava

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
D
da be preeska se javil bratucedmi im kazal deka e za zurka i mu rekle za zabava edna za rodenden druga cena so profit treta cena leto e use zesko e vcera bev u barista nemozewe da se dise pa kvik ili nekoj drug ako znae nekoj neka pise ps mi treba za poise od 250 zs mislam na skopski tinejgeri ke mi ja lajknat ideava moja ja imav coek i vo koloseum ama otide na.odmor zatoa ve molam ako mozete najdete nekoj ja ne praam greatest hits ovde ja praam nonprofit zabava
Незнам баце. Ја неам никакви врски во колосеум. Ти викам на некој простор вака игралиште добро би било, само да прашаш општина треба... незнам друга опција

Член од
13 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
1
[gquote="КвикСилвер, post: 5264205, member: 38799"]Незнам баце. Ја неам никакви врски во колосеум. Ти викам на некој простор вака игралиште добро би било, само да прашаш општина треба... незнам друга опција[/quote]
Ako ti nemozes mozebi nekoj drug ke moze da mi pomogne ako uspeam site forumadzii od 15 do 19 godini se pokaneti da dojdat i ne mi se veruva od tolkavo skopjeso poise od 100dusi prostor eden asalwn nwmozam da najdam ili mi trebaat vrski ili nee golllem ili e udZumana na periferiata na skopje

Kajgana Shop

На врв Bottom