Ми се ебе

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.267
Само да се пази на оралката да не се пукне кеса,оти овие се со слаб квалитет,требал од оние повеќеслојни бели да стави ...:icon_lol:
Или да не е користен сунѓеро за миење плочки во купатило....
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
прочитај дедо што ќе ти каже (од искуство,ти кажувам)
мора и ова да го пробаш,и ќе видиш ќе баталиш ебање,
ко ќе врвиш некаде низ бостан,ама да е попладне или приквечер,
а нели бевме овчарчиња и имавме ноже и лајца во торбиче,
(ама ти ако немаш,снајди се со било што,а понатаму лајца обавезно)
си бираш едно зрело динче,од оние жолтине и со рачката на лајцата си
отвараш една дупка на динчето,колку кавалот да влезе.
И го буташ внатре кавалот,а внатре вруќо и течно како во ѓупска путка,
а динчето тие наместено помеѓу две расчаталени гранки од лешник или дрен,на висина на кавалот.Рацете ти се горе и маваш и ТОЛКУ.
Потоа за друг пат ќе ти текне,се оптегнуваш на јонџата а динчето во раце.
Ама не завршува тука иако си завршил работа,и си го наполнил динчето.
Сега зошто е лажицата,кршиш тоа динчето и си сркаш,добро де без семето.
Рецептот беше успешен и во турско и во српско и во бугарско,сега на тебе се остава да го примениш во 21 век бидеиќи изрази желба,еве ти ја.
 

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
прочитај дедо што ќе ти каже (од искуство,ти кажувам)
мора и ова да го пробаш,и ќе видиш ќе баталиш ебање,
ко ќе врвиш некаде низ бостан,ама да е попладне или приквечер,
а нели бевме овчарчиња и имавме ноже и лајца во торбиче,
(ама ти ако немаш,снајди се со било што,а понатаму лајца обавезно)
си бираш едно зрело динче,од оние жолтине и со рачката на лајцата си
отвараш една дупка на динчето,колку кавалот да влезе.
И го буташ внатре кавалот,а внатре вруќо и течно како во ѓупска путка,
а динчето тие наместено помеѓу две расчаталени гранки од лешник или дрен,на висина на кавалот.Рацете ти се горе и маваш и ТОЛКУ.
Потоа за друг пат ќе ти текне,се оптегнуваш на јонџата а динчето во раце.
Ама не завршува тука иако си завршил работа,и си го наполнил динчето.
Сега зошто е лажицата,кршиш тоа динчето и си сркаш,добро де без семето.
Рецептот беше успешен и во турско и во српско и во бугарско,сега на тебе се остава да го примениш во 21 век бидеиќи изрази желба,еве ти ја.
хаххахахахахахахахахахахахахаахха EPICCCCCCCCCCCC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom