Меѓународни возачи - air cargo транспорт

  • Креатор на темата Meh
  • Време на започнување

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.062
Поени од реакции
1.385
Jan De Rijk Холандија е водечки европски оператор за логистички услуги. Ние работиме со модерна флота од над 1000 возила и имаме разни специјализирани магацини. Нашата компанија нуди широк спектар на услуги, вклучувајќи интермодални решенија, меѓународен транспорт, договорна логистика, дистрибуција на мало, контејнерски транспорт, температурно контролиран транспорт, логистика на настани и препраќање на товар.

Меѓународни возачи - air cargo транспорт

Компанијата Jan De Rijk Бугарија, компанија-ќерка на Jan De Rijk Холандија, водечка европска компанија во областа на логистиката, нуди работа за меѓународни air cargo возачи (воздушен транспорт) од најголемите аеродроми во Западна Европа. Во годината 2019 планираме да купиме 45 нови DAF XF 106 Super Space Cab камиони за да ја реновираме и прошириме флотата.

Плаќање:
• Почетна плата - гарантиран месечен минимум од 2050 евра (нето), без горен лимит за плата
• Плаќање по втората (2) година - гарантиран месечен минимум од 2150 евра (нето), без горен лимит за плата
• Дополнително исплаќање на платен годишен одмор
• За кандидати со докажано долгогодишно искуство, почетна плата по договор
• Дополнителни исплати доколку е извозена поголема километража од минимумот
• Исплата на месечната плата на 15-тиот ден од месецот - без никакви задржувања

Дополнителни бонуси:
• Бонус од 50 до 100 евра месечно за економично возење
• Бонус за физички истовар или утовар на дополнителни приколки - 25 евра по приколка
• Годишен бонус за работно време поминато во компанијата
• Oсигурување на сметка на работодавецот

Ние нудиме:
• Работен договор и осигурување
• Обезбеден превоз на сметка на компанијата до нашите бази во Холандија
• Компанијата има свои бази, куќи и простории за одмор, како и сопствени паркиралишта на европските аеродроми, опремени со тоалет, туш, машина за перење и фен
• Усогласеност со Регулативата 561/2006
• Специјализирана обука за безбедност - Aircargo Security курс, на сметка на компанијата и стекнување на сертификат. Обуката е задолжителна за превоз на air cargo (воздушен товар)
• Работа со DAF Euro 5 и Euro 6 влекачи
• При започнување со работа, се организира период на обука од една до две недели со искусен возач на компанијата за да се запознаете со рутите, базите, правилата и процедурите што ги следиме, како и системот ГПС
• Диспечери за комуникација со возачите 24 часа, 7 дена во неделата
• DAF сервис услуга достапна 24/7

Потребни документи:
• Дигитална тахо картичка
• Потврда за психолошка подготвеност
• Професионална компетентност
• АДР сертификат (може да се извади и во подоцнежна фаза)

Барања за кандидати:
• Возачка дозвола CЕ категорија
• Минимално едно (1) годишно искуство како меѓународен возач на тешки товарни возила после 2009-та година во Европа
• Одговорност и правилен однос кон работата
• Лицата мора да имаат ЕУ/БГ документи

За кандидатите:
• Организирање на интервјуа во Македонија по претходен договор со кандидатите по телефон
• Вашите CV/контакт информации праќајте ги преку полето Брза Апликација
• Kонтакт телефон/Viber +38977616010
• Апликантите ќе бидат поканети на интервју, кое се состои од тест на теорија и пракса
• Договор за вработување ќе им биде понуден само на кандидатите кои успешно го завршиле интервјуто
• Потпишувањето на договорот за работа со барателот се врши во една од канцелариите на компанијата во град Софија, Бугарија
Ако некој знае некој што би сакал, повелете оглас.

Поздрав!
 

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.770
Поени од реакции
11.865
koga vekje nekoj bi se odlucil za ovaa rabota so bg dokumenti, preku bg speditori ne ja preporacuvam firmata. Eddie stobart, inaku golema konkurencija na ovie e milioni pati podobra i pretezno se vozi anglija. isto so kancelarija vo sofija.
 
На врв Bottom