Misha
шмизлеТО
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 1
ммммммм :back:еве некои убавки
И? коментар?
ммммммм :back:еве некои убавки
И? коментар?
e тука веќе се е јасно ја носев нешо како оваа 4 години средно и сеа у лето се бапнав кец нешо како ова подолеАбе брат мавни си се 2 и да не се секираш,сабајле и лице и глава можеш во исто време да миеш,ја на пример летно време секогаш 2-3 ја шишам а инаку си правам една фризура од бекам.
Е овааа Прегледај го приврзокот 32597
Овака си се мавнав 2ка пред една недела, лани зимото ја носев овака, сега пак почнав, и наредно време не планирам да сменам стил, ќе си го посетувам берберот на 3-4 недели, и покрај тоа што не треба да се замарам со гел најдобро ми стои пократка.
И јас летото се мавнав кец и не планирам да менвам фризура, нема подобро од кратка коса...Овака си се мавнав 2ка пред една недела, лани зимото ја носев овака, сега пак почнав, и наредно време не планирам да сменам стил, ќе си го посетувам берберот на 3-4 недели, и покрај тоа што не треба да се замарам со гел најдобро ми стои пократка.
Ок си е двојче , ама не е тоа фризура , двојче и кондураџија може да те стугнеНема ништо подобро од двојче, јас од ко се мавнав така пред 3 години ја немам менато.