Мачки (општи дискусии)

Г

Гучи

Гостин
Дај слика да ја видам твојата, може да се од исти родители :icon_lol:
Еве ја на 2 месеци коа ја земав

DSC00083.JPG

А еве и од денес

DSC00013.JPG

И мојава истото го прави со цицањето :pos: мора да имаат некоја роднинска врска :LOL:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.816
^ Се изменила прилично :)

Инаку и јас сум голем љубител на мачки
Од како знам за мене чувам мачки, навикнат сум да ми шета мачка низ двор...
Моментално имам еден мачор, кај и да е година ќе фати
Ме мрзи да го сликам сега, да се пофалев :P

Инаку преферира кобра стајл, како на клипчево :D Кога и да му се доближам се крева на две нозе...таква мачка до сега не сум сретнал

Член од
9 јули 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ve prasuvam dali nekoj znae kolku ke me kosta pregled kaj veterinar za malo mace otpirlika.... posto ima buvi ... a i ne e vakcinirano fala odnapred/

M

Moon Child

Гостин
Ve prasuvam dali nekoj znae kolku ke me kosta pregled kaj veterinar za malo mace otpirlika.... posto ima buvi ... a i ne e vakcinirano fala odnapred/
Па само ако има болви немора да го носиш на ветеринар. Купи му прашок Нео питроид, напраши го убаво, неколку дена по ред така и готово. 120 денари е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па само ако има болви немора да го носиш на ветеринар. Купи му прашок Нео питроид, напраши го убаво, неколку дена по ред така и готово. 120 денари е.
Да прашам ова за на другарка мачката, кога се става питроидов треба мачкава да се гали, да се бања после некои филозофии или секој ден по еднаш прашење?

M

Moon Child

Гостин
Да прашам ова за на другарка мачката, кога се става питроидов треба мачкава да се гали, да се бања после некои филозофии или секој ден по еднаш прашење?
Ништо особено. Еден треба да ја држи да не избега, друг да ја праши, и тоа убаво до кожата да се трие треба. Бањање не треба.
И јас решив повеќе да не трескам пари за глупави ампули од кои нема никакво дејство. Ова питроидов одма ги усмрти болвите.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ништо особено. Еден треба да ја држи да не избега, друг да ја праши, и тоа убаво до кожата да се трие треба. Бањање не треба.
И јас решив повеќе да не трескам пари за глупави ампули од кои нема никакво дејство. Ова питроидов одма ги усмрти болвите.
Има и друг начин за да не го држите мачето и да не бега, ја фаќаш болвата со палецот и показалецот, и ја отвораш устата и тураш малку питроид во уста. По малку време болвата е мртва.

M

Moon Child

Гостин
Конечно открив кај ми се криел Мемо низ дворов :D Т.е. до гаражата :icon_mrgr:

И некои мали мачиња што ги најдов низ маало, па другар ми ги зачува :)
И овој ли се вика Мемо? Со другиот Мемо шо бидна? :(

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.330
И овој ли се вика Мемо? Со другиот Мемо шо бидна? :(
Сите се викаат Мемо :icon_mrgr:
Епа првиот Мемо го зачував пред едно 4 години да речеме, па после две години ми исчезна, па само што исчезна зачував ново маче исто како него (веројатно му е синче :D) кое истотака го крстив Мемо па ете го сега на сликиве после две години од тогаш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom