Па само ако има болви немора да го носиш на ветеринар. Купи му прашок Нео питроид, напраши го убаво, неколку дена по ред така и готово. 120 денари е.Ve prasuvam dali nekoj znae kolku ke me kosta pregled kaj veterinar za malo mace otpirlika.... posto ima buvi ... a i ne e vakcinirano fala odnapred/
Да прашам ова за на другарка мачката, кога се става питроидов треба мачкава да се гали, да се бања после некои филозофии или секој ден по еднаш прашење?Па само ако има болви немора да го носиш на ветеринар. Купи му прашок Нео питроид, напраши го убаво, неколку дена по ред така и готово. 120 денари е.
Ништо особено. Еден треба да ја држи да не избега, друг да ја праши, и тоа убаво до кожата да се трие треба. Бањање не треба.Да прашам ова за на другарка мачката, кога се става питроидов треба мачкава да се гали, да се бања после некои филозофии или секој ден по еднаш прашење?
Има и друг начин за да не го држите мачето и да не бега, ја фаќаш болвата со палецот и показалецот, и ја отвораш устата и тураш малку питроид во уста. По малку време болвата е мртва.Ништо особено. Еден треба да ја држи да не избега, друг да ја праши, и тоа убаво до кожата да се трие треба. Бањање не треба.
И јас решив повеќе да не трескам пари за глупави ампули од кои нема никакво дејство. Ова питроидов одма ги усмрти болвите.
И овој ли се вика Мемо? Со другиот Мемо шо бидна?Конечно открив кај ми се криел Мемо низ дворов Т.е. до гаражата
И некои мали мачиња што ги најдов низ маало, па другар ми ги зачува
Сите се викаат МемоИ овој ли се вика Мемо? Со другиот Мемо шо бидна?