Матурска облека, шминка и фризура

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
100_4053.JPG

Јас си зедов вакво фустанче и сакав да го комбинирам со тиркизни штикли и ташна, ама на мајка ми не и се допаѓа, не било за матура. И сега не знам што да правам, не сакам да изгледам како принцеза, не сум таков тип ://

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Најголем булшит ми е фамава со матура. Не знам , некако глупа генерација се погодивме па уште маки мачиме дали ќе се договориме 70 деца наместо на матурска вечер да одиме 8 дена на одмор во Закинтос за вкупен трошок ( аранжман + 130 е џепарлак ) = 260 евра. Шо знам , ич не ми се останува овде за матурската вечер , цел живот тука прокиснав па сега и да изигравам принц во градот каде демек не ме знаат.
Како и да е , ако пропадне екскурзијата не планирам многу да му ја мислам за облекување , црни панталони имам , црни папуци имам , уште една црна кошула и готово.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
eve nekoj interesni i moderni kombinacii za maski, jas planiram da zemam nesto slicno ko ovaj najlevo i so mislite dali bi izgledale ubo belite patiki ili nekoja dr boja?

Член од
24 февруари 2012
Мислења
5
Поени од реакции
2
mi treba sovet za izbor na patiki..zedov malce posvetlo crno sako,bela kosulja so rozevi rigi nadolu(bela na jakite i rakajte dolu) i malce posvetli pantoli od sakoto(skoro sivi) planiram da zemam klasicna bela patika(lacoste ili nike) ili imate nekoj podobar predlog?

М

Мартин`

Гостин
Ајде и мене предложете ми некои патики добри што ќе одговараат на темно плава кошула, црни панталони и црно сако ? Само да бидат од некоја марка лакосте, најк, адидас да можам и после да си ги износам патиките ..

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Ајде и мене предложете ми некои патики добри што ќе одговараат на темно плава кошула, црни панталони и црно сако ? Само да бидат од некоја марка лакосте, најк, адидас да можам и после да си ги износам патиките ..

Во Мadness имаш добар избор на Ванс што ќе ти одговараат:)

W

Werther

Гостин
Најголем булшит ми е фамава со матура. Не знам , некако глупа генерација се погодивме па уште маки мачиме дали ќе се договориме 70 деца наместо на матурска вечер да одиме 8 дена на одмор во Закинтос за вкупен трошок ( аранжман + 130 е џепарлак ) = 260 евра. Шо знам , ич не ми се останува овде за матурската вечер , цел живот тука прокиснав па сега и да изигравам принц во градот каде демек не ме знаат.
Како и да е , ако пропадне екскурзијата не планирам многу да му ја мислам за облекување , црни панталони имам , црни папуци имам , уште една црна кошула и готово.
Ko za na sahrana(y) dojdi kaj mene go znam popot i kandilo i temjan ke ti dade :ROFLMAO:
--- надополнето: 16 мај 2012 во 20:50 ---
mi treba sovet za izbor na patiki..zedov malce posvetlo crno sako,bela kosulja so rozevi rigi nadolu(bela na jakite i rakajte dolu) i malce posvetli pantoli od sakoto(skoro sivi) planiram da zemam klasicna bela patika(lacoste ili nike) ili imate nekoj podobar predlog?
Kako be po svetlo crno:D ne sum znael deka ima i svetlo crno...

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
Mашки што би сакале како поклон од вашите партнерки? Дајте ми некоја идеја, pls ! :D

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Mашки што би сакале како поклон од вашите партнерки? Дајте ми некоја идеја, pls ! :D
Зашто не го прашаш партнерот? :)
Мислам дека на него му е еднакво тешко за избор, можете да си кажете еден на друг кој што сака, да не трошите залудно време .

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Ko za na sahrana(y) dojdi kaj mene go znam popot i kandilo i temjan ke ti dade :ROFLMAO:
e ај па и да не , да се знае дека поповите се најголема мафија на светот :D

The countess

Аристократка
Член од
2 јуни 2012
Мислења
145
Поени од реакции
82
за тоа ќе мислам следната година :D

Kajgana Shop

На врв Bottom