Матурска облека, шминка и фризура

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ок. Следен чекор - кои места би ги препорачале за шопинг во Скопје т.е.каде може да се најди облека слична на сликите погоре ? Или да си одам до некој скејт шоп xD
Отиди до Bitsiani во Соравија, имаат голем избор а не е нешто скапо колку што изгледа по излогот :D
Покрај тоа прошетај во ГТЦ во Sorbino (на 3ти спрат) имаат убав избор и можеш нешто да си најдеш.
Незнам друго баш да ти препорачам :)

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Браво бе машки. Не преваривте нас девојките со еурофијата за облека за матура :D

S

searenity

Гостин
Дали би можеле да ми предложите некоја шивачка во Скопје и да ми дадете контакт? Благодарам :)

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
Побрзај, зошто прочитав на друг форум као демек подобрите шивачи во Скопје биле фул до Мај :icon_lol:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Со стара облека идеме на матура :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
ај стајте по некоја слика некоја комбинација за машки не класични одела нешо искомбинирано спортско сако со пантола и патика нешо шо ке мојш и потака да го облечиш..

Член од
28 март 2012
Мислења
30
Поени од реакции
19
4год сум и искрено матурата не ја доживувам како нешто многу посебно,обична вечер во која ке биде собрана цела генерација,за облеката повеќето ќе бидат така кажано ''бугарки''со триста цветови во глава, 5 кила пудра на лицето,трепки,срања..
Во ред разбирам да се средиш,да се изгледаш ОК,ама тотален хаос е ова. и не би дала 6000 денари за фустан кој ке го облечам само еднаш. :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Здраво

4 - та година сум и ми се ближи матура. Па сега сакав да ве замолам доколку можете да ми помогнете како да бидам облечен.
Сакам да биде нешто по свечено, па доколку би можеле да ми дадете некој предлог до за облека комплет до 8 000 денари.

Благодарам однапред и поздрав :D

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Ок. Следен чекор - кои места би ги препорачале за шопинг во Скопје т.е.каде може да се најди облека слична на сликите погоре ? Или да си одам до некој скејт шоп xD
Иди во Бенетон,малку се солени цените,али имаат топ облека...неам отидено сега,али би требало да имаат за вакви работи...а и квалитетот им е врв :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Имам само една желба за матурската.

Партнерката да не носи штикли со претерано голем број. :rolleyes:
Во спротивно цела вечер ќе те биде жал кога ќе ја гледаш како си седи на маса од пусти инат дека не сака да ги соблече. Имаше една таква на мојата матура, демек не бил она расположена баш на музиката.. а од музиката имавме баш се она не мрдна, само коа требаше да се сликаме стана.

Џ

ЏинЏер

Гостин
matura.jpg matura2.jpg

Еве како изгледав јас на матура... Првата слика ми е баш од матурата, а втората е фустанчето кое го носев втората вечер... :)

Член од
10 јануари 2012
Мислења
131
Поени од реакции
28
Штом девојчињата не се откажуваат од матура заради облеката, немој ни ти :icon_lol:

Ај уште малце помош :icon_lol:
шо носи долу фармерки или пантолони /? и даали би одговарало со крем сако онака ..мене лично ми се бендиса комбинацијава :P

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
Најверојатно нешто измеѓу фармерки и пантолони. Шо знам :D
Би одговарало со крем сако, само не со вакви патики, најди некои поубави, ниски :D

Kajgana Shop

На врв Bottom