Матурска облека, шминка и фризура

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ја онака најспорстко што може.. црни патики, сиви панталони, сива кошула и црно спортско сако!

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
Многу фина комбинација , искрено.

Патемречено , такво палто да не знае некој кај може да се најде?

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
Уникатно и модерно, супер е според мене :)

Јас денеска си купив црн,краток фустан и штикли, кои патем едвај ги најдов со ногава голема... ама важно најдов :tv:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
e so be veze neam....vaka da bides oblecen ja bi te skinal na ulica poso popederski ne moze da bide
Of lelee dete zaostanato so vremeto, pogore ima tri komentari na koi kombinacijata im se dopaga, valjda treba sam da zaklucis deka ne te biva.
Aj da bea kozni pantalonive pa da recheshe pederski ama vaka...

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Сепак ја се одлучив вака

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148

Овие слики се поставени некоја страна поназад од АМБРОЗИЈА.Ме интересира каде во Скопје може да се најдат вакви комбинации.Многу е ми се свигаат топ се комбинацииве,само оваа вторава без вратоврска поубава би била :):pos:

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Сива врска , сиви панталони ( не класични онака у тренд што се сега ) , сив елек бела кошула и бели патики :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Овие слики се поставени некоја страна поназад од АМБРОЗИЈА.Ме интересира каде во Скопје може да се најдат вакви комбинации.Многу е ми се свигаат топ се комбинацииве,само оваа вторава без вратоврска поубава би била :):pos:
Рамстор - COTON

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Што е бре само мажи на темава?
Си купив фустанче од Венеција за апсолвентска али бојата не ми прави ќејф. Бојата е нешто измеѓу крем, кафеава и сива. На едно рамо е. До колена му е должината. На прерамката кај рамото има панделка, а во половината е присобран.
Пред еден месец за свадба за на есен си купив друго фустанче, обично ама многу убаво ми стои. Црно, со каиш на средина. Обично. Најверојатно ќе го облечам првиот ама не сум сигурна.

И ај сеа да прашам нешто. Дали ќе биде океј значи на фустан со беж боја, да разбијам монотонија со сини/тиркизни сандали?

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Глеам нешто почнаа да замараат луѓево што ќе облечеш, па што ќе облечеш. Ај у пм нека иде, ќе си облечам марихуанки или тарзанки. Шала на страна, вчера го видов оној од Франција на евровизија што пееше. Многу ми се допадна како беше облечен. Чекам некој да го постира на јутуб неговиот настап, па да видам каде можам да најдам.

И ова би можел да го склопам

П

Пепси_

Гостин
Глеам нешто почнаа да замараат луѓево што ќе облечеш, па што ќе облечеш. Ај у пм нека иде, ќе си облечам марихуанки или тарзанки. Шала на страна, вчера го видов оној од Франција на евровизија што пееше. Многу ми се допадна како беше облечен. Чекам некој да го постира на јутуб неговиот настап, па да видам каде можам да најдам.

И ова би можел да го склопам
Ова ти е ептен добро само кошулата незнам дали би можела со некоја друга боја да се искомбинира :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Jaс за матурата си се бендисвам каква бев.Не бев многу женчеста туку таман:D
Еве ги фустанчето,шминката и фризурата.

S5004685 - Copy.JPG

S5004692 modified - Copy.jpg