Многу фина комбинација , искрено.Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
![]()
Уникатно и модерно, супер е според менеЈа не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
![]()
e so be veze neam....vaka da bides oblecen ja bi te skinal na ulica poso popederski ne moze da bideИди бе бегај, веза немаш.
Of lelee dete zaostanato so vremeto, pogore ima tri komentari na koi kombinacijata im se dopaga, valjda treba sam da zaklucis deka ne te biva.e so be veze neam....vaka da bides oblecen ja bi te skinal na ulica poso popederski ne moze da bide
Рамстор - COTON![]()
![]()
Овие слики се поставени некоја страна поназад од АМБРОЗИЈА.Ме интересира каде во Скопје може да се најдат вакви комбинации.Многу е ми се свигаат топ се комбинацииве,само оваа вторава без вратоврска поубава би била![]()
Ова ти е ептен добро само кошулата незнам дали би можела со некоја друга боја да се искомбинираГлеам нешто почнаа да замараат луѓево што ќе облечеш, па што ќе облечеш. Ај у пм нека иде, ќе си облечам марихуанки или тарзанки. Шала на страна, вчера го видов оној од Франција на евровизија што пееше. Многу ми се допадна како беше облечен. Чекам некој да го постира на јутуб неговиот настап, па да видам каде можам да најдам.
И ова би можел да го склопам
![]()
eјјјјјјј јас сум вака нешто облечен