Матурска облека, шминка и фризура

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Море коа ќе ми текне и ја колку се замарав, и на крај испадна дека голем К*Р е како си облечен, битно шо чоек си.
Така да не се китете ко елки, облечете нешто што и утре задутре ќе го облечете за обично искачање, а не посебни прилики.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Црни чевли-патики, црни панталони, розева кошула и сиво палто. Ете така ќе бидам облечен, скоро се ми е така поспортско за да можам и понатаму да си ги носам, а не како некои кои купуваат облека само за матура и после да им фаќа прашина. :)

П

Пепси_

Гостин
Црни чевли-патики, црни панталони, розева кошула и сиво палто. Ете така ќе бидам облечен, скоро се ми е така поспортско за да можам и понатаму да си ги носам, а не како некои кои купуваат облека само за матура и после да им фаќа прашина. :)
За матура и 40 години од матура (ако ја дочекаш ) :) :)

I

Intex

Гостин
Доста делите совети шо како да облечеме, стајте конкретни примери од нешто што не е хард кор и премногу формално, а истовремено и изгледа убаво за матурска забава? Фала.:)

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Познавајќи те, мислам дека би ти се допаѓале кошулите на сликите подолу во комбинација со црни пантолони. Едноставно, а убаво.

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
Supeer. Ke bides edinstven i porazlicen od drugite. Preubavo.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.031
Доста делите совети шо како да облечеме, стајте конкретни примери од нешто што не е хард кор и премногу формално, а истовремено и изгледа убаво за матурска забава? Фала.:)
Suit up!

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Закон е шеширчето.. уствари, целата комбинација! Само малце сакото ми боди очи, требало некоја друга боја да е... ама то е веќе работа на вкус :)

T

Torchyrus

Гостин
Газиш !

Kajgana Shop

На врв Bottom