Матура

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
И сега шо бидна со темите за англиски ???
Ќе каже некој ако знае или ќе се зафркаваме до утре до 10 ?????
Темата за discursive essay e :

Што е тоа петинг и дали боли ?

Директно инфо од кабинетот на министерот Тодоров

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.778
И сега шо бидна со темите за англиски ???
Ќе каже некој ако знае или ќе се зафркаваме до утре до 10 ?????
Другар никој не знај.И да знај некој нема да кажи. Утре ќе импровизираме изгледа

Член од
16 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
pa ajde be druze kazi ja tocnata tema i za pismo i za esjot ubavo napisi sve...ne vaka da se jademe ako sakas i ako si makedonec u dusata..siptarine si gi znaat si gi kazuvaat nie kjutime nekjeme da si pomogneme ..zatoa pisi ubavo sve i kraj pozz do tebe i fala odnapred
--- надополнето: Jun 15, 2011 10:11 PM ---
ajde kazi ja temata bratuuuuuuu i za esej i za pismo

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Добро бре народе! Никој ја нема темта, повторувам НИКОЈ ЈА НЕМА ТЕМАТА!
Секоја година иста приказна. Што мислите, зар некој би се осмелил доколку ја им темата да ја сподели со вас!?
1. Нема да ризикува некој друг однапред да знае за што а пишува.
2. Нема да го ризикува работното место на `кртот` кој му ја доверил темата.
Или одете учете или легнувајте. Премногу информации се ова за матурант...
Уште еднаш, ТЕМАТА НЕМА ДА ЈА ДОБИЕТЕ се до моментот на полагање.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
pa ajde be druze kazi ja tocnata tema i za pismo i za esjot ubavo napisi sve...ne vaka da se jademe ako sakas i ako si makedonec u dusata..siptarine si gi znaat si gi kazuvaat nie kjutime nekjeme da si pomogneme ..zatoa pisi ubavo sve i kraj pozz do tebe i fala odnapred
--- надополнето: Jun 15, 2011 10:11 PM ---
ajde kazi ja temata bratuuuuuuu i za esej i za pismo
Леле, леле, какви моќни зборој, ме запрепасти, чунки Кирила го читам кај шо го убедвит папата да го признајт старословенскиот јазик. Имаш талент дете, не се заебавај, ораторство не е мала работа.

F

FuckYouAll

Гостин
Леле, леле, какви моќни зборој, ме запрепасти, чунки Кирила го читам кај шо го убедвит папата да го признајт старословенскиот јазик. Имаш талент дете, не се заебавај, ораторство не е мала работа.
братууууууууууууууууу не се зафркавај:LOL:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
За тие кои и после ова мислење не сватиа и за тие кој уште ми пишуваат пораки : Не, нема да треба да напишете News Article за тоа што CrisB. (aka Cris Brown) ја истепа Robyn F. (aka Robyn Rihanna Fenty) и нема да има потреба да напишете трач околу тоа, чија страна ја заземате и дали таа го заслужила тоа. Ама гледам колку сте подготвени за утре.
На друга тема кога го дадов насловот не знаев дека ќе се прошири насекаде туку мислев дека помагам не неколку Кајганџии ни јас не се подготвував на таа тема туку почнав да тропам глупости таму на лице место. Второ англиски ми оди супер не не го побарав насловот за есејот и не ме интересира. И трето поздравете ја plawa на фемина дека не е точно дека сум испаничил и сум се вадел откако го објавив насловот, дури прашав денес кој ме послуша и се спреми ;)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
22
Поени од реакции
22
Well I be damned, 25 страни од кога се учлени, 25 страни полемики за да се биде trve македонец, да се даде темата, ама темата аш. Good Lord! А мислев дека матурата нема да биде забавна.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Чунки качунки, се гледа колку сме сложни ко народ и гледаме да фаќаме сеир на маката на другиот. Ама ако, ќе се сврти тркалото :)

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
За тие кои и после ова мислење не сватиа и за тие кој уште ми пишуваат пораки : Не, нема да треба да напишете News Article за тоа што CrisB. (aka Cris Brown) ја истепа Robyn F. (aka Robyn Rihanna Fenty) и нема да има потреба да напишете трач околу тоа, чија страна ја заземате и дали таа го заслужила тоа. Ама гледам колку сте подготвени за утре.
На друга тема кога го дадов насловот не знаев дека ќе се прошири насекаде туку мислев дека помагам не неколку Кајганџии ни јас не се подготвував на таа тема туку почнав да тропам глупости таму на лице место. Второ англиски ми оди супер не не го побарав насловот за есејот и не ме интересира. И трето поздравете ја plawa на фемина дека не е точно дека сум испаничил и сум се вадел откако го објавив насловот, дури прашав денес кој ме послуша и се спреми ;)

а математика знајш нешто ?!?!? ( couldn't help it...sry :/ :ROFLMAO: )

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Англиски полагаш или нешо друго на пр Математика? или воопшто не си матурант? ако си матурант, и ако полагаш математика, и ако го имаш тестот сподели ја само задачата за веројатност со мене, друго не ми треба =) и ако немаш немора да ме заеба*аш кажи само имам или немам =)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Англиски полагаш или нешо друго на пр Математика? или воопшто не си матурант? ако си матурант, и ако полагаш математика, и ако го имаш тестот сподели ја само задачата за веројатност со мене, друго не ми треба =) и ако немаш немора да ме заеба*аш кажи само имам или немам =)
Англиски полагам.

Kajgana Shop

На врв Bottom