Publicistickia so e tocno Administrativen ili Publicisticki?
Tоа е проблемот што не можам да ги најдам!epa aj ako imas tolku siguren izvor kazi od kaj da gi zememe ?
epa kakov ti e toj siguren izvor ?Tоа е проблемот што не можам да ги најдам!
Таков да мој другар у фаца ми кажа дека ги има и не ги дава ете таков, немаше за џабе да се ставам на форумов за да ги ставам и темите за есеј што би можеле да се паднатepa kakov ti e toj siguren izvor ?
а тој другарот ли ти ги кажа темите ?Таков да мој другар у фаца ми кажа дека ги има и не ги дава ете таков, немаше за џабе да се ставам на форумов за да ги ставам и темите за есеј што би можеле да се паднат
Публицистички е, сто% сум сигурна, а како е тоа за Големата Вода , лик сезнаечки или лик-раскажувач?a so e tocno Administrativen ili Publicisticki?
лик раскажувачПублицистички е, сто% сум сигурна, а како е тоа за Големата Вода , лик сезнаечки или лик-раскажувач?
Публицистички е стил кој ги опфаќа сите видови текстови посветени на општествено-политичките прашања (како говори, фељтони, мемоари или сеќавања )... а реченицата беше Се замолува да нема никави лесно запаливи материјали или така нешто... шо значи? 100 посто ти е грешно... административен стил еПублицистички е, сто% сум сигурна, а како е тоа за Големата Вода , лик сезнаечки или лик-раскажувач?
Публицистички.a so e tocno Administrativen ili Publicisticki?
pa dobro neka ti ja kaze temata sto e tolku tesko ne mu se bara na nego da mi napise cel esejТаков да мој другар у фаца ми кажа дека ги има и не ги дава ете таков, немаше за џабе да се ставам на форумов за да ги ставам и темите за есеј што би можеле да се паднат
Па може да си во право, пошто во административниот стил спаѓа и законодавно-правен како потстил, а тоа ги обавестува граѓаните за закони, акти , решенија, леле уште колку грешки ќе си најдам ((Публицистички е стил кој ги опфаќа сите видови текстови посветени на општествено-политичките прашања (како говори, фељтони, мемоари или сеќавања )... а реченицата беше Се замолува да нема никави лесно запаливи материјали или така нешто... шо значи? 100 посто ти е грешно... административен стил е