Матура

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.700
Поени од реакции
11.518
Можи некој да ми кажи за есејот по англиски дали се брои и насловот оти јас не го броев и после со се него ми излегоа 190 и нешто збора :( можно е да не ми ја прегледаат? :O мн. се нервирам :/
Не се брои, уживај :D

F

FuckYouAll

Гостин
Можи некој да ми кажи за есејот по англиски дали се брои и насловот оти јас не го броев и после со се него ми излегоа 190 и нешто збора :( можно е да не ми ја прегледаат? :O мн. се нервирам :/
Jас наслов не напишав.:eek:

Член од
15 јуни 2011
Мислења
22
Поени од реакции
22
Добро тоа со пролазната оцена го стаив ко на шала, али според тоа што книга не фатив пред да полагам, задоволен ќе бидам и со пролазна оцена, мада според тоа што го напишав се надевам на 4. 9 во мојата училница, и уште околу 15 во другите. Коле Неделковски иначе е школото, во Велес.
Пуу бре, у Корчагин само 6 души бевме :))) Ме интересираше баш пошто рекоа дека 400 души се пријавиле француски, па правев есап од школите кај што има билингвална паралелка колку отишле и малце нереално ми беше да има 400, али чим само кај тебе имало 24, everything's possible.

Член од
21 јули 2008
Мислења
19
Поени од реакции
1
и јас немаше да напишам пошто тоа не беше даено како наслов како по македонски есејот ама сите пишуваа па и јас го напишав тоа What are the three difficulties...или како и да беше

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.777
Хахахаххаа е браво :D
Абе ова темава безвезна беше озбилно. Добро можи во ред си е ама пошто не ме бидува за вакви работи мислам дека ја утнав темата :ROFLMAO:
А онаа вежбата со заокружувањето па да не речам сите под А ги заокружив. Дебилни беа прашањата :(

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Некао тапа беше ептен есејот... можеле и боље тема да извадат.
И прашањата некои имаше ептен двосмислени, т.е меѓу одговорите имаше по 2 работи што одговараа на прашањето....

F

FuckYouAll

Гостин
и јас немаше да напишам пошто тоа не беше даено како наслов како по македонски есејот ама сите пишуваа па и јас го напишав тоа What are the three difficulties...или како и да беше
И јас не видов даден наслов па не ни пробав да измислам, ако не им е нешто јасно нека ми се јават ќе им разјаснам.:D

M

Mr.InF3ction

Гостин
А како ги пресметуваат границите за оценките? пр од колку поени 2, колку за 3,4,5 ?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Математика се решив освен 2 задачи од долгите не ми се точни. Тие со заокружвање потешки од долгите. Иначе задачата со мостот со миљоните идеше преубо со пропорција и никој од кај мене немаше никаков проблем. Си идеа супер бројки ако знајш да кратиш нули нормално. Со паралелограмот беше прелесна -.- , и со трибините и седиштата беше лесна ептен (буквално се беше даено) . Згрешив кај виетовите , не заменав за q туку само со p ја решавав и со веројатноста ја згрешив на крајот.

Се надевам дека процентуално ке имам над 90 математика.
Ај сеа одам да спијам едно 22343243243243 сати. :)

Член од
21 јули 2008
Мислења
19
Поени од реакции
1
И јас не видов даден наслов па не ни пробав да измислам, ако не им е нешто јасно нека ми се јават ќе им разјаснам.:D
Не да измислам, туку тоа како што беше дадено точно, иако не беше во наводници или слично :)

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Најлесниот тест англиски од сите години досега... и ако англиски беше двосмислен тогаш да не прајме муабет за македонски -.-
се беше јасно писмото и есејот неможеа полесни да ни ги направат така да тестот беше боза

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добро тоа со пролазната оцена го стаив ко на шала, али според тоа што книга не фатив пред да полагам, задоволен ќе бидам и со пролазна оцена, мада според тоа што го напишав се надевам на 4. 9 во мојата училница, и уште околу 15 во другите. Коле Неделковски иначе е школото, во Велес.
9 и во другата училница 18 бевме :)
Не беше тешко за составот малце зборови беа од поточките што беа дадени да ги објасниш со некој збор и ете ти ги..

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
И требаа ли темите англиски... Шо беше тоа кукање и плачење вчера

Kajgana Shop

На врв Bottom