Тоа е... неможам... сакав да се фрлам од прозор кога го гледав тој еј...Ај овој солиден е до негде ама оној што збори за кучиња и не гледа у камерата е пропаст жива.
Кое е тоа клипче бе??Тоа е... неможам... сакав да се фрлам од прозор кога го гледав тој еј...
ништо, ги избришал видеата... веројатно многумина хејтери...Кое е тоа клипче бе??
А од кој човек беа??ништо, ги избришал видеата... веројатно многумина хејтери...
И јас приметив дека има некаков напредок...на почетокот бев против него, затоа што ич не беше смешен, и мислев дека е жива пропаст. Се надевам ќе ме демантира, и со секое клипче ќе биде се посмешен и посмешен.Не, не ми е нешто урнебесено смешен... не ми е ич смешен, ама чисто онака сакам да му го изгледам клипчето да видам шо ќе збори. И цело време му давам „втора шанса“ као ај може на следното клипче ќе успее да ме насмее. (Искрено откако ги изгледав сите клипови со George Carlin на ЈуТуб, ни еден стенд ап неможе да ме насмее) А и актуелен е - сите ми го ставаат на Фејсбук, како да не го гледам.
Од сите 10 клипови шо ги има ставено само на ова десетово сега успеа да предизвика мала контракција на musculus orbicularis oris. И тоа повеќе ми беа смешни фаците шо ги напраи на момент отколку муабетот... и толку.
А и сепак се гледа дека се труди дечкото... ете дури и си створи мала група на фанови. Ако мило ми е. И за него и за фановите, сепак наше дете е - Македонче, може ќе му тргне и на пошироко, само напред.
Клипчињата беа насловени како Неврзани Муабети - Скопје. Имаше и тема овде отворено за тоа само неможам да ја најдам...А од кој човек беа??
Пиши име....за да видам други од него.
Епа нареден пат,одма мавнете download...и репостирајте го....а он после нека се заклучи дома,нека се пикне под јорган и нека чека да помине зимата,па да излезе пред луѓе.Не знаете што сте испуштиле со комедијантов,, баш штета што ги избришал. Да го гледам куќиштево од компјутеров со 5 прста прашина пак ќе ми е посмешно од тој.
Нема потреба од такви работи фаќање сеир и јадење гомна, типот погрешил сите го искритикуваа лошо, и добро е што свати и ги избриша клиповите, зашто има и такви кога врска немаат и не слушаат добронамерен совет и си тераат по свое.Епа нареден пат,одма мавнете download...и репостирајте го....а он после нека се заклучи дома,нека се пикне под јорган и нека чека да помине зимата,па да излезе пред луѓе.
На ова последново нешто како да е наку*рчен на богативе али нема везе. Иначе 1.31 priceless