Марјан Ѓорѓиевски

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ај овој солиден е до негде ама оној што збори за кучиња и не гледа у камерата е пропаст жива.
Тоа е... неможам... сакав да се фрлам од прозор кога го гледав тој еј...

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Не, не ми е нешто урнебесено смешен... не ми е ич смешен, ама чисто онака сакам да му го изгледам клипчето да видам шо ќе збори. И цело време му давам „втора шанса“ као ај може на следното клипче ќе успее да ме насмее. (Искрено откако ги изгледав сите клипови со George Carlin на ЈуТуб, ни еден стенд ап неможе да ме насмее) А и актуелен е - сите ми го ставаат на Фејсбук, како да не го гледам.
Од сите 10 клипови шо ги има ставено само на ова десетово сега успеа да предизвика мала контракција на musculus orbicularis oris. И тоа повеќе ми беа смешни фаците шо ги напраи на момент отколку муабетот... и толку.
А и сепак се гледа дека се труди дечкото... ете дури и си створи мала група на фанови. Ако мило ми е. И за него и за фановите, сепак наше дете е - Македонче, може ќе му тргне и на пошироко, само напред. :)

Член од
22 август 2010
Мислења
110
Поени од реакции
14
Типов ми е супер, интересен дечко е и реален. Секој од нас ќе се пронајде барем во еден од примерите кој што ги има наброено. За почетник е многу добар и се гледа дека дечкото се труди, не е само камерата и некој глупи филозофии. Не е конфузен и креативно го опишува примерот за кој зборува со некој стајлинг, интересни гримаси и сл.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.825
Поени од реакции
40.153
Не, не ми е нешто урнебесено смешен... не ми е ич смешен, ама чисто онака сакам да му го изгледам клипчето да видам шо ќе збори. И цело време му давам „втора шанса“ као ај може на следното клипче ќе успее да ме насмее. (Искрено откако ги изгледав сите клипови со George Carlin на ЈуТуб, ни еден стенд ап неможе да ме насмее) А и актуелен е - сите ми го ставаат на Фејсбук, како да не го гледам.
Од сите 10 клипови шо ги има ставено само на ова десетово сега успеа да предизвика мала контракција на musculus orbicularis oris. И тоа повеќе ми беа смешни фаците шо ги напраи на момент отколку муабетот... и толку.
А и сепак се гледа дека се труди дечкото... ете дури и си створи мала група на фанови. Ако мило ми е. И за него и за фановите, сепак наше дете е - Македонче, може ќе му тргне и на пошироко, само напред. :)
И јас приметив дека има некаков напредок...на почетокот бев против него, затоа што ич не беше смешен, и мислев дека е жива пропаст. Се надевам ќе ме демантира, и со секое клипче ќе биде се посмешен и посмешен. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знаете што сте испуштиле со комедијантов,, баш штета што ги избришал. Да го гледам куќиштево од компјутеров со 5 прста прашина пак ќе ми е посмешно од тој.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Не знаете што сте испуштиле со комедијантов,, баш штета што ги избришал. Да го гледам куќиштево од компјутеров со 5 прста прашина пак ќе ми е посмешно од тој.
Епа нареден пат,одма мавнете download...и репостирајте го....а он после нека се заклучи дома,нека се пикне под јорган и нека чека да помине зимата,па да излезе пред луѓе.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Епа нареден пат,одма мавнете download...и репостирајте го....а он после нека се заклучи дома,нека се пикне под јорган и нека чека да помине зимата,па да излезе пред луѓе.
Нема потреба од такви работи фаќање сеир и јадење гомна, типот погрешил сите го искритикуваа лошо, и добро е што свати и ги избриша клиповите, зашто има и такви кога врска немаат и не слушаат добронамерен совет и си тераат по свое.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене не ми е смешен, ама не ме ни нервира. За некои работи е во право и се согласувам со него, ама до сега не предизвикал да се смеам на глас. Како и да е, со среќа нека му е, секој има право да си ја испроба среќата, на крај краева, се работи за различен вкус. :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Оти ако не чини не знај со убо да се кажи не чини туку мора лајна да се јади ? Да ви се посерам во умо.

Не кажвам дали е арен или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom