Марјан Ѓорѓиевски

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Штознам мене овој Марјан баш ми е интересен,не во сите клипови ама во повеќето се пронаоѓам тоа е тоа што го збори за македонштината,сите сме со тие манири,со Милован :pos: со Паца,свадбите,клише муабети,студенти и се тоа а овој другиов што збори за идиотеката,искрено вака го доживувам :

V

Vollstandig

Гостин
Овој ми е антипатичен.Поради него престанав да гледам буба мара.Кажува некоја шега и потоа 2-3 пати и сугестира на публиката дека кажал шега и добива аплауз.
Тоа ти е од возбуда го заборава следниот виц па го повторува претходниот 2-3 пати претходниот да му текни кој беше следен:)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Штознам мене овој Марјан баш ми е интересен,не во сите клипови ама во повеќето се пронаоѓам тоа е тоа што го збори за македонштината,сите сме со тие манири,со Милован :pos: со Паца,свадбите,клише муабети,студенти и се тоа а овој другиов што збори за идиотеката,искрено вака го доживувам :

Ова неговото не е стенд-ап комедија.Да ги користи истите амерички фори само го објаснува македонизмот но американските комичари го прават на сцена а не по дома или во студио.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сашко Коцев нема замерка бе не се трескајте од зид.Тој е нешто недостижно за наши услови зборам.Пред него Тони , Игор беа нешто сега веќе нема, добро е барем што се обидува човеков.
п.с Еве го новово:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ (y)
На моменти се возбудува многу, ама сепак добар е, има смешни моменти... Едно од подобрите видеа му е ова....

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Сашко Коцев нема замерка бе не се трескајте од зид.Тој е нешто недостижно за наши услови зборам.Пред него Тони , Игор беа нешто сега веќе нема, добро е барем што се обидува човеков.
Незнам како може овој да ти биде интересен.Копира од Тони Михајловски ама не му успева па затоа насила ја тера публиката да се смее преку повторување на шегите со дерење.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еве ова е нешто мизерно ама комедија ова 5 мин го гледам и се чудам, никако да се насмеам, суратот како нитендо,2-ро одделенска финта.:tapp:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Неговото најдобро досега.
--- надополнето: Oct 30, 2011 10:21 PM ---
Незнам како може овој да ти биде интересен.Копира од Тони Михајловски ама не му успева па затоа насила ја тера публиката да се смее преку повторување на шегите со дерење.

Токму поради ова.

А овај е легендата.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро му беше и новово, се најдов во неколку ситуации, ама најдобри за мене остануваат Богати луѓе, Клише Муабети и Студенти.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Мене баш ми е интересен чоеков, ми се допаѓа тоа што сите видеа му се според вистина т.е. ја изразува преку хумор. Најдобри според мене до сега:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ова со кафаната беше добро. Најбоље реплика ми е: Таа си мисли дека е преубава а во суратот е како нинтендо! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Не е лош како за наши стандари ама како е ова стенд ап комедија?Ова е стенд ап комедија
Стенд ап комедија се изведува на сцена,пред публика,а не во студио и потоа да се закачи на јутјуб.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Финансии дедо Ноја и баба Цвете да му плата?
Тој не е толку славен за одма да го земат пред публика и да му бувнат едно 20-30 илјади денари ко бакшиш...

Kajgana Shop

На врв Bottom