Маракана

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Сето дечурлана е ама шо да праиме :S :S....сега планираат Бени да го вратат секој четврток стандард ко шо си беше па да има добар провод и четврток у Маракана...инаку да се согласувам со вас пред едно 4-5 години Маракана беше како шо треба...али малку и од менаџментот се криви немаат со прст помрднато околу локалот од коа е отворен нема ништо сменето..

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Секоја чест за Why Not. Растураат дечките. Веќе неколку саботи по ред идам одлична атмосфера праат.
За разлика од вчера на Бета хаус. По тапа оддамна не сум прошол.....
Точно.Во сабота е многу добро, има и поголема атмосфера и повеќе луѓе, а на Бета Хаус во петок е баш онака катастрофа, едвај 2-3 и плус персоналот ,дури депресија ме фаќа,не ја препознавам Маракана,стандардното место каде нема кој не бил. Инаку Бета Хаус свират бааш онака женски песни, бавни песни,не знаат да кренат атмосфера.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Од вечерва премиерно во Маракана Игор Станоевски со бендот....малку Блуз у Маракана понеделнички

еве за Игор нешто на неговата страна:
http://www.igiman.vacau.com/

F

FallenHypaspist

Гостин
Излезе нешто официјално за пречекот на новава година ?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Полошо пиво од она точеноно у Маракана нема !

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Знае ли некој случајно од кој веб сајт сликаа минатава сабота во Маракана? На 16ти јуни... Кај можам да ги најдам сликите?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Знае ли некој случајно од кој веб сајт сликаа минатава сабота во Маракана? На 16ти јуни... Кај можам да ги најдам сликите?
Си се најдовте :icon_mrgr:
Во саботата 16 јуни да не знае некој од кој веб портал/страна сликаа? Имам многу важна слика таму. Го прашав тој момакот али некако тивко ми одговори и не ми даде ни визит картица ни ништо... Па ако сакате помогнете ми :) Фала

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Рашири на сите страни дека бараш нешто што не треба да се види и 100% ќе остане скриено

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
:pos:

Кој го измисли швалерајот брее.. т.е. дигиталките,шо убаво беше со старине апарати..па филм,па развивај..па има шанса да се осветли,па мутно да искочи...ова дигиталкава бре болест,болест! :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Вечерва има маскенбал парти со Офф Лимит Бенд во мараканата
евент

F

FallenHypaspist

Гостин
Дали до сега некој има одено Среда на Шат Даун ? Каква е атмосферата, се седи ли, се стои ли, има лигужви :D ?

Kajgana Shop

На врв Bottom