пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.399
- Поени од реакции
- 9.026
абе другар јас само си кажав како е идеално, не знам што ти толку се навреди, да бидеме реални, не може бе брат од Тетово 3 прволигаши, мислам сега во случајов може ама мене ми друг муабетот, како би требало да биде за да имаме публика и поквалитетна лига, јас МКД ЃП не ја форсирам дека нешто посебно ја сакам, јас не сум ниту од Скопје, јас само објективно гледам на состојбава, и не тврдам МКД ЃП дека ке донесе 10000 луге ама за разлика од овие куртониве Работнички и Металург сигурно повеке ке донесе, ако не друго барем 500 малски луге ке има, овие предходно наброениве цела сезона не носат 500. Е сега Беласица, навистина си дреме во 3 лига ама јас само спомнав дека во идеално сценарио има потенцијал, или во првиот случај не ја спомнав Победа, штета и за таа екипа, и тие имаат потенцијал да личи на нешто, ние во моментов имаме повеке посета во втора лига него во прва.Епа и ти овие што ги наборја се минато ете ја Беласица си дреме у трета лига Ѓорче кој знае дали ќе влезат во прва и годинава тоа е може ние да си посакуваме кој да игра ама нас никој не не прашува