Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 август 2012
Мислења
3.562
Поени од реакции
6.215
А ти ако сакаш да пишуваш на овој форум пишувај на кирилица или ај гитла , има кој да кажува тука закони а тоа сигурно не си ти ,
goran16ta полека бе вие само што се вративте од втора лига одма сакате европа :P
Извини многу заборајв дека и неписмени има на форумот.А инаку некој знај која утакмица ќе ја дават во живо недела???

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.026
абе колку арно толку лошо...и тие шо идат на фудбал ќе почнат да не идат
некако меч со две оштрици мие ова
ne be brat, samo na kratok rok moze da ima negativen efeket ali so poveke reklama prvenstvoto ke stane poaktulno i so tek na vreme ke ima pozitiven efekt, ova e samo pocetok i za sve treba vreme, isto e kako da ne nemame prvenstvo, nema ni snimki ni izvestaj ni nisto, a veruvaj ima poveke zainteresirani luge nego sto izgleda.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И сеа која утакмица ќе ја даваат у недела МТВ ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.912
Поени од реакции
16.174
Jaко:cuc:
Шо време дојде да му се радуваме на мулти преноси од 1МФЛ :D .. сеа уште на секој стадион да се намести рефлектори, и да глеаме ноќни натпревари..
Ама мислам дека ќе биде и тоа.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Знаеш како оди секаде со преносите..го пренесуваат тој шо е прв на табела...секаде е така каде што се ограничени со пренос :/
Аман бе...првиот на табелата игра со претпоследниот, на другата страна имаш жестоко градско дерби.

Дури и Пелистер-Ренова па и Брегалница-Работнички се поинтересни отколку Силекс-Вардар. Добро е ова со преносите ама да не испадне дека Вардар мора да оди на ТВ секоја недела!

M

MrzaRules

Гостин
И ја тоа го помислив, дека Вардар ќе оди секој викенд на ТВ, ама само тие во МТВ си ја знаат политиката околу преносите. Добро е и шо почнуваат со комбинирани преноси, т.е. вклучување во останатите интересни дуели.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.132
Поени од реакции
2.311
Единствено уште нашата лига ја нема во понудата за обложување во ниедна онлајн обложувалница.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom