Македонскиот "Момент на вистината"

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
M

M del Mar

Гостин
Цела година го рекламираат ова...напнаа
Али ете конечно вечер почнува...му дојде времето :salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се шушка низ градов вечер е премиерата... Стварно? Сега видов на страната а1.ком.мк, 21.10 почнува Момент на вистината. Шо му текна...
Сите во 9 со пуканките на маса. :) Мислам дека на форумов за првпат ќе има помалку од 200 логирани :icon_lol:

Кои ќе бидат јадните само не знам, сигурно некои без 2 грама мозок во тиквата.

tete

серанова
Член од
14 септември 2009
Мислења
124
Поени од реакции
5
ДА-ако има будали кои ќе се нафатат на тоа,зашто да не!
Абе луѓе вечер ќе го даваат на а1 од девет мислам ова.
Почна и милионер ама милионер ќе биде ос осум саат а ова од девет.
Баш топ! Ќе гледам милионер па ова.
Сум го гледала на пинк неколку пати а сега Македонсково ќе го гледам:helou:
Баш да видам шо ќе се дешава ќе глеате ли и вие?

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Ја пријавив мајка ми ама јбг не ја избраа. Штета :) Иначе ќе гледаме може ќе се налета на некој познат :)

M

M del Mar

Гостин
ДА-ако има будали кои ќе се нафатат на тоа,зашто да не!
Абе луѓе вечер ќе го даваат на а1 од девет мислам ова.
Почна и милионер ама милионер ќе биде ос осум саат а ова од девет.
Баш топ! Ќе гледам милионер па ова.
Сум го гледала на пинк неколку пати а сега Македонсково ќе го гледам:helou:
Баш да видам шо ќе се дешава ќе глеате ли и вие?
никад неам гледано вакво нешто...нит тоа на пинк...по најавиве на а1 што ги даваат некако мн кретенско ми делува...прашања никакви...:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.660
Никакво или не, сепак занимација за народов :):) Конечно после сто години ќе започне па да видиме што ќе биде:helou:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Конечно почна....
Прашањава се интересни добро е :) ама оваа водителкава го тупи после прашањата си поставува некои други прашања каков е таткото бла бла ова она....глупости

Член од
22 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
26
Конечно почна....
Прашањава се интересни добро е :) ама оваа водителкава го тупи после прашањата си поставува некои други прашања каков е таткото бла бла ова она....глупости
Да и мене ме нервира тоа, нели и на хрватскиот е така.Досаден дел ама мора да пополнат време :)

И плус мнооогу драматизираат на рекламиве."Ќе дојдеме до шокантни сознанија" а прашањево: "Дали би можеле да убиете некого".Туф туф, шо ќе дознаеме:)

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Почнав да го гледам квизот али водителкава страшно ме нервира со нејзините глупи прашања и сменив програма и не планирам повеќе да го гледам оти стварно не можам да ја поднесувам:tapp:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Би зел милион евра во замена за 5 г. од животот на мајка му.Па уше мајка му дава аплауз.Кај ојде светов бе???:tapp:

N

navivacka

Гостин
Цц ц ц не ми се верува што гледам:uvo:епа сега навистина светот полудел,мислев дека нема да го дават тоа шоу но...последното прашање шокирачко:Дали сакал да убие член од семејството порано,вели лага испага вистина,о мој боже спадни и собери тие вересии што останале,светтот страда од такви:tapp:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Би зел милион евра во замена за 5 г. од животот на мајка му.Па уше мајка му дава аплауз.Кај ојде светов бе???:tapp:
За жал вашиот одговор е..................ВИСТИНА!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не ми се допадна квизов. Водителката е толку спора за разлика од водителката во српскиот, затоа што тој го имам гледано. Квизов нема никаква динамика и затоа ми беше напорен за гледање, прашањата не толку шокирачки како што о0чекувавме.
И уште нешто - не ми се допаѓа фонтот и делот каде стои текстот на прашањето.

Kajgana Shop

На врв Bottom