Рапид веројатно ќе му беше преголем залак, австриската лига е пет пати подобра од бугарската и тешко дека ќе се снајдеше со оглед на неговото искуство. подобро е вака чекор по чекор, две скали погоре наместо пет. ако блесне во Унгарија не му бега нов трансфер.Подобро да игра во Унгарија отколку во овој мртвиот бугарски клуб кај што настапуваше.
Иако Рапид ќе му беше топ клуб и до некаде на голема врата ќе си ја вратеше добро најавуваната кариера.
Да, најбитно е да ја задржи формата и да плеска голови.Рапид веројатно ќе му беше преголем залак, австриската лига е пет пати подобра од бугарската и тешко дека ќе се снајдеше со оглед на неговото искуство. подобро е вака чекор по чекор, две скали погоре наместо пет. ако блесне во Унгарија не му бега нов трансфер.
mislis ke sutneme?Ќе не дупне Италија.![]()
Рутинирани 3-0/3-1 Потпишувам 100%. Главата нема да знаат каде им е нашите дечки.
Реално и на среќа дојдовме до баражот едвај, али тоа е... Сега ќе видите во мечот против Италија колку е уствари репрезентацијава - ТИЊА.
на среќа, ама заслужено. ги надигравме и Романија и Ерменија и Исланд, никој од нив не заслужи да биде пред нас. згора на тоа ја тепавме една Германија, другиве ни бод не ѝ зедоа.Реално и на среќа дојдовме до баражот едвај, али тоа е... Сега ќе видите во мечот против Италија колку е уствари репрезентацијава - ТИЊА.
Како што можам да видам, од венеција за палермо нема лет. Единствена опција од ск е милано малпенса.Дали ќе оди некој во Палермо на 24ти март?
Ко што гледам најдобра опција е скопје венеција палермо на 23ти за одење.
Има, со Ryanair.Како што можам да видам, од венеција за палермо нема лет. Единствена опција од ск е милано малпенса.
Има да, ама од СК летот е на друг аеродром не на главниот, сега и јас гледам опции за патување да се резервира совреме.Има, со Ryanair.
Edit: Има и со Визер
Со трансфер меѓу аеродроми. Не најдов некоја релевантна информација на нет, ама сигурно има линии меѓу аеродромите (или со 1 прекачување)Има да, ама од СК летот е на друг аеродром не на главниот, сега и јас гледам опции за патување да се резервира совреме.
Има железница од тревизо до марко поло. Јас со таа тура ќе одам, имаме доволно време за трансфер од еден до друг аеродром.Има да, ама од СК летот е на друг аеродром не на главниот, сега и јас гледам опции за патување да се резервира совреме.
Имаш инфо дали е директна линија, како што гледав има мн прекачвања.Има железница од тревизо до марко поло. Јас со таа тура ќе одам, имаме доволно време за трансфер од еден до друг аеродром.