Македонска куќа!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Tрн ја ти го зимам кровот и ти цртам нешто вакво:)

па ко ќе поминуваат манги во прекрасни одела со хелихоптери да читаат:)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Можеби сум мала да се мешам во вакви теми.. Ама мене лично бар за однадвор ептен многу ми се свиѓаат куќи со камења во различни димензии.. Само добро израменти нели не како селскине куќи.. И место како кутија врз кутија да се, повеќе со позаоблени делови..
Незнам баш да објаснам на што мислам пошо неможам да се снајдам во поими.. Ама грубо нацртано мислам на нешто вакво -

Незнам дали добро сватив, но сакав да помогнам и да си кажам што мислам јас.. Не ми се смејте мало сум :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
Јас би сакала да се вклучам во внатрешното оплеменување на амбиентот, значи модерни ентериери кои ке даваат топлина и функционалност, но истовремено ке бидат симбол на уникатност и стил.

Трн може да ми пратиш и подлоги, сепак како еден архитект во процесот можам да ти сугерирам и пар свои идеи.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Жени,не да не се добри во архитектурата,добри се,ама повеќе за внатрешна,не ги бива за екстериери.Впрочем добар архитект треба да може да го изведе својот објект се разбира со помош на други соработници.Па не сум видел жена да покрива куќа во досегашнава моја пракса,затоа Трну памет во глава,оти куќа се гради еднаш во животот,сурфај малку на интернет и ќе го пронајдеш она за што навистина имаш потреба.:)

Член од
24 мај 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
pomognete mi i mene i jas sakam da pravam kuka ne kako na trn pomala e mojata sakam da bide osnova okolu 120-140m2 i potkrovje so 4 spalni sobi
dovolno mi e
ima li nekoj sto moze da mi ponudi da mi pravi proekt arhitektura i statistika i kolku bi me kostal a imam zamisla kako ke bide kukata

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Сакаш П + 1, значи.
Локација?

Kajgana Shop

На врв Bottom