Prilično sam siguran da STB vise nikad nećeš vidjeti na 130 denara, a za ostale ne znam. Grci moraju prodati banku, a kad je prodaju, dionica će vjerojatno nakon javne ponude biti delistirana.
Za GRNT i KMB ne znam, al ne vjerujem.[DOUBLEPOST=1545760035][/DOUBLEPOST]Imamo usporavanje svjetskog gospodarstva i moguću recesiju, al to je još dosta daleko od materijalizacije pa ne bih brzao sa zaključcima. Obzirom da ne postoji pritisak stranih investitora i da je glavnina kupaca u Makedoniji posljednih godina bila iz same države, ja osobno ne očekujem znacajan pad cijena, iako će sasvim sigurno po putu, biti dosta volatilnosti i mogucih neprilika. No svaka neprilika je nekome prilika. Mnoge od kompanija i banaka su znatno bolje kapitalizirane nego prije 10 godina pa je i to svojevrsni hedge na mogući značajniji pad cijena. U svakom slucaju, kompanije bez ili sa malo duga, one koje isplaćuju dividendu i one koje posluju u stabilnim biznisima koji ne ovise o ekonomskom ciklusu, ne bi trebale imati značajnijih posljedica u dogledno vrijeme. A na dugi rok.... smo ionako svi mrtvi!