4840 e odlicna sansa ne dobraJa ne znam za vas ama 4840 mi se vide dobra sansa Cekajte vie na 4500 !!!
Taka vikaa i na 52004840 e odlicna sansa ne dobra
Еве и јас ја чекам МТУР на < 4.000 ама некако не паѓа.Или ова со трендот надолу важи само за ликвидните акции.Она што не се тргува не ни паѓаKoga rekov ja cekam KMB na 2000 mislev bas na ova sto go govoris..da ne zboram za ostanatite kompanii.Nekoi ovde mojot post go svatija neseriozno. Znaci vrednosta na akciite nikoj ne ja spori, vredat, no koga nema likvidnost seto toa pagja vo voda.Ima neiskusni igraci koi mislat deka bikoviot pazar trae vecno.Bez stranski investitori, fondovi ..prefrlanjeto od suplo vo prazno ke zavrsi eden den...
Па Хари не би бил Потер ако се е едноставно . . .Ohooo ode voz u kukuruz. Do 4500 ne gledam nekoj pogolem otpor, ponatamu ke vidime
Sonot na Bole poleka se pretvara vo KOSMAR
Koga ke se pusti na berza cenata sama bi si se postavila na nekoja pazarna, taka da obvrznica so nominalna od 100 bi se prodavala verojatno za 104УНИ сака да издаде обврзница со 9% каматна стапка, не е ова частење?
Да не планираат тат со парите или да бегаат.УНИ сака да издаде обврзница со 9% каматна стапка, не е ова частење?
Да добро е тоа.УНИ сака да издаде обврзница со 9% каматна стапка, не е ова частење?