Македонија доби принц, на ред е кралство!

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Јабланица... ЛоЛ
Убаво место... без зборови... само ова принцот додека не докаже не му верувам.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
докажал ил не..денес патиме од немање сојузници,сојузници со кралски испомешани семејства кј грција вешто ги користи

Член од
31 декември 2007
Мислења
212
Поени од реакции
8
Јабланица... ЛоЛ
Убаво место... без зборови... само ова принцот додека не докаже не му верувам.

Човекот веќе ја има титулата, доделена му е мислам предходната или пред таа година.Човекот успеал да докаже. Не ми функционира скенерот, весникот го чувам, кога ќе профункционира скенеров, ке ја постирам. Како што разбрав од некои муабети - титулата му е Гроф на Македонија и Епир?????
Чудна работа е како овие новинари наши, на ваква вест не се ангажираа да ѓи расчепкаат изворите, да направат интервју или слично.
Доколку реално се крчка нешто околу ова, мислам дека и намерно е излезена веста во неактуелен весник, и истовремено средена работата да не излезе ептен во јавност преку останатите.
(ми мириса на масонерија, но како и да е, ова може само да и донесе добро на Македонија).
И пак ќе прашам, дали некој се сеќава околу пророштвото на Нострадамус, за возобновување на древното кралство во ликот на лавот(13 години после земјотресот кој се случи во Истанбул-1999)

Искрено ни го знам човекот,ниту можам да коментирам,но името Боге некако не е име за крал на Македонија
Како и да е со среќа
Боге Први :)

Леон

џаболебар
Член од
16 ноември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
5
Сумњива работа. Германците им тртнаа крал на Грците, а овој има германско потекло. Да не пробуваат ова и де факто да не натераат да признаеме дека сме едно?

Они крал Германец, ние крал Германец ... не е на арно.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
абе има многу логики тука!
Мене ништо од ова не ми изгледа веродостојно!
Не би ве советувал да бидете толку наивни дан се разочарате на крај....
Има логика да е навистина така, а има логика и да биде план за нечии интереси, странско влијание!
Целата работа е тоа каконародот ќе го прифати, и како јаките личности во државата ќе изреагираат на ова!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Многу ми е тешко да поверувам во ова, бидејќи убаво звучи вака... но имам некоја интуиција..дека е ветер и магла муабетов.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
ne ni preostanuva nisto drugo, osven da pocekame nekoe vreme.
vremeto donesuva , vremeto odnesuva....:toe::toe:

Член од
31 декември 2007
Мислења
212
Поени од реакции
8
Сумњива работа. Германците им тртнаа крал на Грците, а овој има германско потекло. Да не пробуваат ова и де факто да не натераат да признаеме дека сме едно?

Они крал Германец, ние крал Германец ... не е на арно.
Македонско-германско (кај Грците беше чисто германско?) :)

абе има многу логики тука!
Мене ништо од ова не ми изгледа веродостојно!
Не би ве советувал да бидете толку наивни дан се разочарате на крај....
Има логика да е навистина така, а има логика и да биде план за нечии интереси, странско влијание!
Целата работа е тоа каконародот ќе го прифати, и како јаките личности во државата ќе изреагираат на ова!
Како информација е доста интересна. Не се замарам со очекувања некои посебни, но доста ме интересира доколку бидне што ќе се случува на балканов. Да претпоставиме дека ќе се случи:
-Грциве ќе спиздат заради титулата Крал на Македонија;
-Бугариве веднаш ќе докажат дека е Бугар :);
-а со албанскиов етнос, ќе биде статус кво

Ќе биде забавно-така ми се чини:smir:

MARTIN BT16

волк
Член од
31 август 2008
Мислења
61
Поени од реакции
4
Нешо ќерка да не има да му ја ќарам па ќе станам гроф на Битола и околината:pos2:
Се сечам ФЕНИКС со пророштвото ама ај ќе почекаме ќе видиме шо ќе се деси

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
да бе ама засега доби титула Гроф на Епир и Македонија а не принц го пишуваше во Фокус пред една годинаа поопширно

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Ако евентуално добие титула признаена во Македонија,ќе го поддржат сите кралски семејства.Та нели тие едни со други се крепат?

Може да ни донесе и куп сојузници,башка нека не му се дава голема власт додека не се „прочита“.Кога на местото на бц,може да застане секој,зошто не некој со кралска титула?

Бог е = (Боге)

:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom