Па не знам германски, како да гуглам?Абе дечкото бил пијан. Е тоа ти се вика лошо пијанство а не стартување и дивеење со коли или тепачки.
Каде ја има веста на германски?
Случајно дојдов до еден текст на германски во кој се зборува дека во Данска сексот со животни е легализиран. И дека туристи од западна Европа мажи како и жени често ја посетуваат Данска само поради легалното сексуално задоволсво/ Се зборува дека често посетуваат специјализирани штали за вакви работи и плаќаат по 175 евра за задоволство а ако сакат да се снимат плаќаат повеќе. Еве дел од текстот:Па не знам германски, како да гуглам?
Искрено ме интересира како дознале за силувањево?Случајно дојдов до еден текст на германски во кој се зборува дека во Данска сексот со животни е легализиран. И дека туристи од западна Европа мажи како и жени често ја посетуваат Данска само поради легалното сексуално задоволсво/ Се зборува дека често посетуваат специјализирани штали за вакви работи и плаќаат по 175 евра за задоволство а ако сакат да се снимат плаќаат повеќе. Еве дел од текстот:
EU-Wertegemeinschaft: Sodomiten in Dänemark legal
Sie reisen in Kleinbussen an, vor allem aus Deutschland und Schweden, unter ihnen sind aber auch Niederländer, Briten und Hauptstädter aus Kopenhagen. Sie alle kommen, um einen der verruchten Höfe aufzusuchen. Männer, aber auch Frauen. Der Bauer zeigt ihnen den Pferdestall, dann kassiert er von jedem bis zu 1300 dänische Kronen, gut 170 Euro. Aufschläge gibt es, wenn die Kamera dabei laufen darf. Er wartet in einem anderen Raum, während die Freier zu den Pferden gehen....
http://www.welt.de/vermischtes/article132215526/Daenemark-debattiert-ueber-legale-Sodomie.html
ЈАКО ЈАКО мислам дека дечкото следниот пат кога планира да се опива не е лошо да ја посетува Данска.
Абе остај ти шо е ментално летнат, кизнајт шо алат требит да се имат за ова работа.Претпоставувам дека е некој ментално болен дегенерички кретен, кој е грешка на ДНК навојот. Исто е можно да е Чкљ.
Ваквите треба јавно да се камшикуваат на плоштад, а после да се стават во затвор
хах, ама исклучена е секаква можност да е македонец- така?Претпоставувам дека е некој ментално болен дегенерички кретен, кој е грешка на ДНК навојот. Исто е можно да е Чкљ. Ваквите треба јавно да се камшикуваат на плоштад, а после да се стават во затвор
Ova sto posto nekoj drzavjanin na MKD go ima napisano. Ne e Makedonec