Ima razlika od Makedonski drzavljanin i Makedonec. Mene se mi se cini deka drzavljaninov e nekoj Ljuljzim. Najcesto oni imaat seksualni pretenzii kon kozi, konji, kucinja i.t.n.
се сомневаат? они се сигурно бре...Македонци нели има насекаде зошто сега се сомневате дека бил македонец?
Ја лажел кобилата дека е Македонец за да му даде.Македонци нели има насекаде зошто сега се сомневате дека бил македонец?
Не сакал да се разведе па да му каже дека е македонец.Ја лажел кобилата дека е Македонец за да му даде.
Не им дигај цена, далеку се од хомосапиенс...И сега ШО? Изгледа нема да им дадат да се земат. И кај нашол да емигрира шо не се пресели ко човек во ЕУ таму се е дозволено. Кога можат да дозволуват истополови бракови зошто да не дозволат љубов меѓу хомосапиенс и коњ. Ако ништо друго барем се од различен пол.
Каде ја има веста на германски?Знае некој германски нека преведе нешто што напишале швајцарските медиуми...
Не е силување, велат прво ја излижал, и пружил 10 минути орален секс па после и се качилЗошто силување, можеби ја еб..