МЕ ВАДИ ОД ПАТИКИ !

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Haha, bravo dobra tema. Ja zivim sam jer studiram, tko da me ne nerviraju. Ipak me nervira kad me tetka zove na mobilen, i prica pola sata. Ba bi barem malo smanjila nekad,...

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
More,me vadi od patiki koga ne mi dava da kazam so mislam,pa makar i da ne sum vo pravo,ednostavno ne smeam da imam svoe mislenje,nikogas ne me soslusuva,a mora da znae se!so koj zboruvam po telefon,sto zboruvam,zosto go zboruvam toa sto go zboruvam...
Me nervira zatoa sto sum celo vreme pod pritisok.Premnogu e tesko nekoj da ti dise vo vrat celo vreme.Togas i da sakas nemozes da se odnesuvas normalno...pa kje stigaat zabeleski od tipot : 'sto se slucuva so tebe' i 'zosto ne se odnesuvas normalno'...
ednostavno ne mi se zivee koga kje mi tekne na ona sto me ceka,ona niz koe sum minala,i niz koe tek kje minuvam...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Пред ручекот јаболко да си изела.
После ручекот банана една.
Уз ручекот 2 чаши јогурт.
Ненормална, Кока Кола купила, ти знаеш ли тоа колку е штетно? Си слушнала за експериментот со џигерот? Иди овошен да си купиш, остај Кока Колата за гости.
Изеди салатата цела, џабе ли дробев.
2 бекомплекса, еден Це витамин, и еден Центрум да кркнеш пред да излезеш, иначе нема искачање. (мајка ми љуби да ме дрогира:pos:)
(Не, јас немам право да избирам сама што сакам да јадам. :tapp:)

Ќе го избркам мачето, цела соба е со влакна.
Ќе го избркам кучето, го сере дворот.
А мене да ме избркавте? nervozna:

Мрдни го гзот и иди до продавница, и онака за ништо друго не ни служиш. :nesvest:
Сестра ти слугинка ти е? Стани среди ја собата, не туку чекај само од неа.
Ако не станеш од компјутер за две минути, пак ќе ти го исечам кабелот за интернет со ножици. (последниот пат кога ми го направи ова, бев во состојба да го убијам :pos:)
*му барам пари* Ти личам ја на Рокфелер?!
Пак илјада неоправдани бе, што дете ќе беше, како се роди такво, да идам таму да се срамам пред класната...
У колку саат се врати вчера? Следниот пат кога ќе се вратиш во ХХ:ХХ, ќе те пратам во Дом. (на деца без родители се мисли) Таму барем можеш да не се прибираш со денови и никој уво да не го боли.
Фати книга бре дете, никој не се вади на интелигенција веќе, земи читај нешто, учи.

И се така, бла бла бла...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
PSYtisfaction напиша:
Ненормална, Кока Кола купила, ти знаеш ли тоа колку е штетно? Си слушнала за експериментот со џигерот? Иди овошен да си купиш, остај Кока Колата за гости.
toj eksperiment аман веќе, ко да не сме го сфатиле.
инаку и мајка ми ги труе гостите со кока кола

Ме нервира кога ке најдам благо низ дома и ми вика остај за гости. Да ние секој ден гости имаме :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.005
Поени од реакции
51.187
Мајка--''Јади на маса животно едно доста праиш трошки на кревет'',''Тргaj се од тој компјутер ке оќораиш'',''Не ги ставај нозете на маса јадеме таму'',''Не се шетај со патики по дома партал напраи'',''Hаучи се како се готви не можам веќе ме побудале со тие твои јадења''.Тоа за кока кола не го слушам(кока кола не пијам)А од тате имам само една реченица.''Доста со тое цигари ја гледаше ли рекламана со пасивно пушење--не мислам да оболувам од тебе''Али ако знма дека не мислат ништо лошо --само не заат да се искажат:jaj:

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Гижо напиша:
Ме нервира кога ке најдам благо низ дома и ми вика остај за гости. Да ние секој ден гости имаме :pos2:
Е и мене тоа многу ме нервира кога ќе ми речат не јади или не пиј може да дојде некој на гости, како само гостите јадат и пијат...

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Ме нервираат за све еееебаго:DD!
Стално се носам у црно- ТИ МОРА ДА СИ СО НЕКОИ ЧУДНИ САТАНИСТИ ЗАДРУЖЕН (Ова ме смее ненормално)xexe..:D
За метал музиката- Што е ова срање што се дерат као ненормални лелее ова те избудале затоа си многу чуден!! Иди потстрижи се заличи на човек како и сите твој врсници (за кремските селјаци у моето маало,) иди у нормални места со деликвенти седеш у парк кој знае што правите, патем ај избричи се 17 години имаш срамота е!!
За црната мачка :) -Овај ѓавол да го исвриш од дома несреќа ни носи!!Ајде!!!:))))))))
(сто пати ја исврлале ама она знае да се врати!!:)
И општо- (си идам у 3 саат сабалје) - Тест проверка дали сум пијан и дрогиран-со "силниот" детектор на мајками за мирис;)))) Се докажа како неефикасен си дојдов настеган со џоинт мајка ми проверуе и вика-чист си иди на легнуење!! И друг пат порано иди си!!

Коа ме разбудуваат за у школо-У пички матер е што да кажувам

За излегување
јас-Мамо дај пари?
М-Пак ке излагаш земи читај нешто доцна е сеа и кај ке идеш??
Ј-Мамо дај пари више се закаснив ке идам некаде ваљда нема дома да седам...
М-Ох леле, знаеш неам плата земено..чекај да видам дали остана нешто.....еве ти (100 ден.)
И не троши многу!!
J-What the fuck!!!!:)

Исто ке дојде некоја другарка или другар ке ја земиме колата и ај низ град и коа ке се вратам поарно да не знаете...али пак си ја зеам пошто ебено јако е коа си шофер :))))D

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Ми ја навреди мачката, додека не ја гушнеш не доаѓам.

- Добро земи ја мачката и да си се нацртала овде.
И идам ја сосе мачката... И после следува гушкање до бесвест, од кое не ретко се давам. Ама и уживам.
Ej закон си била ти и мачето твое:)))
и јас обожавам мачки кој знае колку ги имам али не ми ги навредува никој .... поекето се плашат пошто црни се:))))D

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Koga nesto ne pominalo kako sto treba, i normalno sakas na nekoj da se pozalis....
A tie: "Ko ti velev jas?!":kesa:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
татко ми ова:
Напиј се вода бе...само кока кола
meh:епа сеа :back:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
-Абе дека си цел ден?!!пари даваме очите да ти видаме(тато)
-Ако не станеш за 5мин од таа ѓаволска работа(комп.) ке ти го треснам од главата(тато)
-Сине ти ного почна да ми ја зимаш колата шо праваш со нее толку ак сакаш пити нешто што не ти е јасно да не фаќаме врски кај геноколог(ова блондираното како ке го каже цинично ми се иде...си миш јас не знам шо правам)и се разбира повторно(таткоми)
-Патките ушете малко кај комшиите да си ги оставил.

има и други касно е саа нема време POZZ

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
-Мислиш некогаш да седнеш со нас да те видиме, или кажи да ти ддм пари да се сликаш и да ни оставиш слики за да не те заборавиме (татко ми)
-Добро бе, ќе си го наместеш еднаш креветот во овај твој мачен живот (мајк ми)
-Учи, не си играј со животот, освен ако не сакаш цел живот да рботиш како нас(татко ми)
-одсега ако сакаш да се шеташ по градов со колата, сам да си туриш бензин(татко ми)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
Crazy P0Y0L напиша:
татко ми ова:
Напиј се вода бе...само кока кола
meh:епа сеа :back:
леле ама се исчалами сега,јас сок и вода во опинциве нејќам да ми влезит.Без навреда ама:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom