МЕРКО ПРЕДЛАГА УМЕРЕНО ПУКАЊЕ ОД ПИШТОЛИ НА СВАДБИ И ВЕСЕЛБИ!

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Ма нека пукаат нек сибат мајката,така поголеми се шансите да загине некој
што мене ми одговара

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
А не ми е јасно зашто не пукаат со ќорци. Истиот ефект е само што нема опасност да ,,залута'' некое зрно.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
А не ми е јасно зашто не пукаат со ќорци. Истиот ефект е само што нема опасност да ,,залута'' некое зрно.
Е да бе, што не пукаат со уста ако не, а со раката нека прават како да држат пиштол. Не е тоа тоа, брачко, едноставно не е.

Ја мислам нов закон да се воведе, секој „мачо“ на свадби и веселби да пука со зоља, ама со излезот свртен накај земјата. ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Од утре зеам ваков модел ама два :

И забавата нека почне! :vozbud:

Или пак ова! :vozbud:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
А некој да му зареди 3-4 умерени у глава?
Он ќе да е член на некое племе!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
А да пукаат меѓу себе а не во воздух??
Тогаш барем нема да има потреба од полиција, менување на закони и слично.
--- надополнето: Oct 26, 2011 4:37 PM ---
А да пукаат меѓу себе а не во воздух??
Тогаш барем нема да има потреба од полиција, менување на закони и слично.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.147
Поени од реакции
83.841
Незнам дали нокој сеуште може да го најде видеото од отварањето на нелегалната Џамија во Белица и тогаш се славеше со рафали , секако коловоџа беше Мерко на кој му пукаа на увце, од видеото многу добро се гледа дека човекот е мераклија за ваков „традиционален„ вид на прослава.
.
Најбоље беше што вееја знаме на Саудијска Арабија.

Член од
2 јуни 2012
Мислења
43
Поени од реакции
7
хахахахахаха ова ме изнасмеа.. Мерко ми е ПРВ комшија, спроти мене живее.. лани правеша свадба за син му и за ќерка му.. последниве 2/3 дена прави свадба човек со кој буквално и го делат дворот, па исто се фаќа како тој да прави свадба.. последиците за мене се: ненаспаност, зуење во ушите и буквално како да сум биден на воен фронт, особено после утринава.. во 5am, само што успеав да заспијам ме разбуди некој митролез, па следеа истрели од пишто па од митролезот напоредно до околу 5.45.. потрошија цела артилерија потребна за да влеземе во војна :-P

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Годинава повише се пука , ми се чини.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Од една друга тема

Значи нема веза, сељаци су сељаци.
Пред пар години бев на гости кај едни пријатели во Ново Лисиче. Дур пиевме кафе надвор пукна некој рафал од калашњиков :icon_lol:
Тоа беше кај мене на тераса. Распали еден Швеѓанец по тоа калашот. Од радос пошто брат му се ожени со една многу фина интелектуалка од с. Кондово.

На темата: еве ова пукањево кај мене беше тачно као шо предлага Мерко. Со усул, господски, културно.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Кога прават свадба земаат озвучење доволно за еден мини концерт .... прво за загревање се пука со пиштоли па кога се патриотските песни во стил ....
дашурој шчиприја а ме косова ..... е тогаш кашла калашот :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom