Brodot pocna da pocne posle fadeaway sutot na debilot Trajkovski.Kako moze da si dozvoli profesionalec da pravi takvi gluposti,stvarno ne znam.Ne mu ide pametot nikako.
Posle nego,imase nekolku minuti soliranje od site i tolku bese.
Samarot posle odlicniot start,se ispicka edno 2-3 pati vo vtoro poluvreme.Dzabe mu e,toj treba na baenje da odi.A vo prvo poluvreme posle odlicniot pas na Ilievski,mesto da pokaze sila so zakucuvanje,toj kako nekoe pice polozi.

Ivan treba da go leci od visoki igraci i obrac.
Simonovski pravi dva tri cekori i koci umesto.I abs-ot go ima zaebano.Topka ne znae da vodi dibekot.
Gjurovski e prica za sobom.
Zosto pobogu ja smenija odbranata vo zonska vo vtoro poluvreme..Se otkinaa od trcanje prvo poluvreme,a budalite se resavaat na zonska odbrana koja bara epten mnogu trcanje i pred se kosarkarska intelegencija.Kakov uzasen poteg na Srbinovski i strucniot stab.
Da igras zonska odbrana so vol kako Hendrix,Samarot i anti talenti vo odbrana kako Gjurovski,Kostovski,Simonovski,Trajkovski itn.
Igraj si standard odbrana covek na covek,sto izmisluvaat topla voda so ovie igraci.
Lele Hendrix pederot kolku e nezainteresiran.

Pa dobro be,ne primetija za kakov degen stanuva zbor.Blokovite sto gi postavuvase mu bea blago receno,katastrofalni.

Ne se ni trudese.A i opasno ja razbira zonskata odbrana.
I Trajkovski da ne go zaboravam od aspekt na postavuvanje blokovi.
Hrvatska ima najlos naturaliziran igrac,nie odma posle niv.Realno Draper ne e los igrac,ama nikako ne im odgovara.Ne znam dali ne primetuvaat ili cisto go zemaat za rotacija.
Igraci na pozicija 4/5 da ne znaat da postavat blok e epten mizerno.
Vojdan igra mnogu poloso od minatoto Evropsko.Dali e toa poradi sto go forsiraa kako glaven lider ili ima pad na formata,ne znam.
Zonskata odbrana(koja bese kriminalna) i prifakanjeto na brzata igra na hrvatite,bea glavnite krivci za visokiot poraz.
Nie barame poveke kosevi vnatre od reketot,ama zaboravame deka imame pice centar,nezainteresiran Amerikanec,kur mu e-dvor mu e krilen centar i edna grmada trojkasi.Em visocinata e problem.
Stilot si odgovara,bar jas taka mislam.
Drugo e so razbivaci kako Cekovski,Gecevski,Antic.Tie ne se plasea da slezat pod reket,momentalnive da.
Raduva igrata od prvoto poluvreme i mislam deka gi dobivame gruzijcite.Tie se raspasana banda bez komanda,dzabe im e Kokoshkov.Pachulia igra kolku da se rece.Mislam deka Shengelia ke bide najopasen.