Луѓе кои седат по кафани и се кладат со вас по договор на големи пари?!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Коа играв прогресија, стигнав до 80.000, и морав на два три пати да идам да уплатам, не ми ги примаа одеднаш.
Тоа е сосем нормално,сигурно ќе си им го соберел 60% од прометот,а кај се и другите исплати?

Кога идеш на голема уплата нормално е да ти намалат коефициент или пак да не ти дадат баш за толку колку што сакаш да уплатиш ама тоа лесно се избегнува.
Само малце размислување треба а не вреди да се маткаш со луѓе кои би ти напраиле големи проблеми кога моеш сам,мирно да си ги делкаш кладилниците.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Тоа е сосем нормално,сигурно ќе си им го соберел 60% од прометот,а кај се и другите исплати?

Кога идеш на голема уплата нормално е да ти намалат коефициент или пак да не ти дадат баш за толку колку што сакаш да уплатиш ама тоа лесно се избегнува.
Само малце размислување треба а не вреди да се маткаш со луѓе кои би ти напраиле големи проблеми кога моеш сам,мирно да си ги делкаш кладилниците.
мене на 10-15-20к уплата ми намалуваат коефициент ... копачка и моцарт,во спортлајф ми лимитираат уплата :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
мене на 10-15-20к уплата ми намалуваат коефициент ... копачка и моцарт,во спортлајф ми лимитираат уплата :)
За Спортлајф и Моцарт не можам да ти кажам,но за Kопачка знам дека го намалуваат коефициентот и најчесто за 0.10/0.20 некаде.

Но кога веќе уплаќаш 10к+ мислам дека не ти мења нешто многу тоа.

Сеа може да ти се деси и да не ти дозволат да уплатиш има и такви дешавки ама од толку утакмици и толку пари у тебе на располагање,во секое време може да се напраат пари.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
не ти требаат ни 30 кладилници ни префрлувања на пари, убаво ти кажа еден друг дискутант, оди на Бетфаир научи како како фунционира цела трговија и не ти требаат други кладилници, ако одиш на тие 30 кладиници според начонот на вложување ке те откријат кој тип на играч си и ке ти лимитираат влоговите, плус и тешко е да го фатиш моментот бидејки коеф често се менуваат, често пати можноста за sure bet трае кратко време.

инаку по темава за дечкото што прашува, не му требаат луге да бара, нека си отвори сметка на Бетфаир и таму легално ке си се договара за коефицинетот со другите играчи кој оперираат секој ден, и таму никој не го боли курот коклу ке вложиш.
најпаметно му е ова,има некој што тргува на betfair ?

Kajgana Shop

На врв Bottom