Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.373
- Поени од реакции
- 4.904
17 и 30 Сител 3.Ќе ја има ли на телевизија Металург ???
17 и 30 Сител 3.Ќе ја има ли на телевизија Металург ???
DaЌе ја има ли на телевизија Металург ???
Шпољариќ и не е многу стар. 79 или 80 годишете е.Човекот особено како дефанзивен играч има уште 3-4 врвни години пред него.Само што он е скаран нешто со луѓето во ракометниот сојуз на Хрватска (со Гобац поточно,он и Загреб каде што цела кариера ја помина го напушти ради него).Голужа го викна за ова ЕП во Србија,Шпољариќ одби да игра.Пуштив малце да видам, рутинирано газеше низ натпреварото Атлетико, Лазаров најслаб натпревар сезонава стрелец на 4 гола.Нешто што ме зачуди во Берлин играл Денис Шпољарич, се си мислев пензиониран е чоеков, инаку би играл за репрезентација, не знам во каква форма и зошто не беше повикан но на времето беше Министер за одбрана заедно со Доминиковиќ.
Lele aman , igraciste go napravivte.Prosecen rakometar , stvarno ne mi e jasno kako vakvite odat vo golemi klubovi a nasite rakometari si sedat doma.Шпољариќ и не е многу стар. 79 или 80 годишете е.Човекот особено како дефанзивен играч има уште 3-4 врвни години пред него.Само што он е скаран нешто со луѓето во ракометниот сојуз на Хрватска (со Гобац поточно,он и Загреб каде што цела кариера ја помина го напушти ради него).Голужа го викна за ова ЕП во Србија,Шпољариќ одби да игра.
Иначе колку што знам повреден е во моментов,се повреди пред недела дена.Он ја командува одбраната на Берлин.
Дечко знаеш кој беше Денис Шпољариќ, во дует со Давор Доминиковиќ беа најдобрите одбранбени играчи во светот.Во времето кога Хрватска ја газеше и Франција и Германија на СП и ОИ.Не збориме за сегашната негова форма.Lele aman , igraciste go napravivte.Prosecen rakometar , stvarno ne mi e jasno kako vakvite odat vo golemi klubovi a nasite rakometari si sedat doma.
Decko , nesto mnogu gi miluvas Hrvatite .Kako kolektiv da ,ama Spoljaric so se Dominikovic da mi kazuvas deka nekoj gazele aman..Дечко знаеш кој беше Денис Шпољариќ, во дует со Давор Доминиковиќ беа најдобрите одбранбени играчи во светот.Во времето кога Хрватска ја газеше и Франција и Германија на СП и ОИ.Не збориме за сегашната негова форма.
Трупер знаев дека само ти ќе ми одговориш.Експерт си за Хрвативе, иам кого да прашам нешто што ќе пропуштам.
Take that backЈа уплатив кец на Висла, ама и онака ми отиде ливчето веќе
Факт е дека Металург е поквалитетен каде-каде од Висла, ама го знаеме синдормот на Македонските екипи на гостински терен.
Плус неиграњето на Ракчевиќ и пред се Миркуловаски се огромен минус.
Типувам на победа на Висла.
Жалам, неможамTake that back
Ќе се разбереме откако Металург ќе тепа. Сајонара до тогашКако брани овој Станиќ да му ја ебам сестринката
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 17:34 ---
Жалам, неможам