Лига на шампиони 2011/12

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Пуштив малце да видам, рутинирано газеше низ натпреварото Атлетико, Лазаров најслаб натпревар сезонава стрелец на 4 гола.Нешто што ме зачуди во Берлин играл Денис Шпољарич, се си мислев пензиониран е чоеков, инаку би играл за репрезентација, не знам во каква форма и зошто не беше повикан но на времето беше Министер за одбрана заедно со Доминиковиќ.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Пуштив малце да видам, рутинирано газеше низ натпреварото Атлетико, Лазаров најслаб натпревар сезонава стрелец на 4 гола.Нешто што ме зачуди во Берлин играл Денис Шпољарич, се си мислев пензиониран е чоеков, инаку би играл за репрезентација, не знам во каква форма и зошто не беше повикан но на времето беше Министер за одбрана заедно со Доминиковиќ.
Шпољариќ и не е многу стар. 79 или 80 годишете е.Човекот особено како дефанзивен играч има уште 3-4 врвни години пред него.Само што он е скаран нешто со луѓето во ракометниот сојуз на Хрватска (со Гобац поточно,он и Загреб каде што цела кариера ја помина го напушти ради него).Голужа го викна за ова ЕП во Србија,Шпољариќ одби да игра.
Иначе колку што знам повреден е во моментов,се повреди пред недела дена.Он ја командува одбраната на Берлин.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.950
Поени од реакции
73.686
Ја уплатив кец на Висла, ама и онака ми отиде ливчето веќе :(
Факт е дека Металург е поквалитетен каде-каде од Висла, ама го знаеме синдормот на Македонските екипи на гостински терен.
Плус неиграњето на Ракчевиќ и пред се Миркуловаски се огромен минус.
Типувам на победа на Висла.

R

Rigel Kent

Гостин
Шпољариќ и не е многу стар. 79 или 80 годишете е.Човекот особено како дефанзивен играч има уште 3-4 врвни години пред него.Само што он е скаран нешто со луѓето во ракометниот сојуз на Хрватска (со Гобац поточно,он и Загреб каде што цела кариера ја помина го напушти ради него).Голужа го викна за ова ЕП во Србија,Шпољариќ одби да игра.
Иначе колку што знам повреден е во моментов,се повреди пред недела дена.Он ја командува одбраната на Берлин.
Lele aman , igraciste go napravivte.Prosecen rakometar , stvarno ne mi e jasno kako vakvite odat vo golemi klubovi a nasite rakometari si sedat doma.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Lele aman , igraciste go napravivte.Prosecen rakometar , stvarno ne mi e jasno kako vakvite odat vo golemi klubovi a nasite rakometari si sedat doma.
Дечко знаеш кој беше Денис Шпољариќ, во дует со Давор Доминиковиќ беа најдобрите одбранбени играчи во светот.Во времето кога Хрватска ја газеше и Франција и Германија на СП и ОИ.;)Не збориме за сегашната негова форма.
Трупер знаев дека само ти ќе ми одговориш.Експерт си за Хрвативе, иам кого да прашам нешто што ќе пропуштам.:)

R

Rigel Kent

Гостин
Дечко знаеш кој беше Денис Шпољариќ, во дует со Давор Доминиковиќ беа најдобрите одбранбени играчи во светот.Во времето кога Хрватска ја газеше и Франција и Германија на СП и ОИ.;)Не збориме за сегашната негова форма.
Трупер знаев дека само ти ќе ми одговориш.Експерт си за Хрвативе, иам кого да прашам нешто што ќе пропуштам.:)
Decko , nesto mnogu gi miluvas Hrvatite ;).Kako kolektiv da ,ama Spoljaric so se Dominikovic da mi kazuvas deka nekoj gazele aman..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ја уплатив кец на Висла, ама и онака ми отиде ливчето веќе :(
Факт е дека Металург е поквалитетен каде-каде од Висла, ама го знаеме синдормот на Македонските екипи на гостински терен.
Плус неиграњето на Ракчевиќ и пред се Миркуловаски се огромен минус.
Типувам на победа на Висла.
Take that back :pipi:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како брани овој Станиќ да му ја ебам сестринката :icon_mrgr:
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 17:34 ---

Жалам, неможам :icon_mrgr:
Ќе се разбереме откако Металург ќе тепа. Сајонара до тогаш :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.950
Поени од реакции
73.686
Кога Манасков ќе научи да реализира зицери, кога Мевчо Мојсоски ќе ослабе едно 10 кила и ќе се извиши некој сантим, кога Ванчо ќе ја има формата од пред 10 години, е тогаш Металург може да се надева да биде рамо до рамо со најаките.
Вака само може да се молат Станиќ да има свој ден и Жарко да погаѓа од секаде...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
За каква работа го исклучија Велко сега и пред него Марковиќ, одма после изедначувања.Ај да не е дека само жалење за судиите, одбраната е 50/50, ама нападот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom