Ливерпул vs Манчестер Јунајтед, 13.45h, 15.10 2011(сабота ) Anfield Road

Ваше типување околу натпреварот Ливерпул-Манчестер Јунајтед

• Вкупно гласачи
    182
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Steven Gerrard:
"Игравме со најдобриот тим во премиер лигата".

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
WЕWЕЕЕ СТВАРНО СЕ РАДУВАМ ШТО ИЗВАДИВМЕ БОД НА ДОМАШЕЕЕН!!! АЛЕЛЕ МАИКО!!!

ФАWA Fergie што излезе со ВТОР состав, да не ја ЗАЕБЕШЕ ти работата, ќе изгубевме сигурно!!!

Ебате ненормалните, не ми се верува дека озбилно такви работи пишувате, сме имале среќа што сте играле со втор состaв, my ass... Радувајте се што ве извади Де Геа (ликот што го пцуевте на почеток на сезона) и што однесовте бод од Енфилд. Ме интересира колку бед сте јаделе минутите од кога го примивте, голот, додека изедначивте!? ..после утакмицата, сите јаки тука со коментарите, како ние сме тие што се среќни затоа што сме извадиле нерешено...

Оуу јеботе, што убаво не си влагав на темава...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Никаде не прочитав коментар од наша страна каде што се вадиме на послабиот состав.Вие самите правите филмчиња како ние се вадиме на тоа,ја гледав утакмицата замалце ќе ме стрефеше инфаркт дека не покажавме игра и само се браневме додека Ливерпул напаѓаше.Кога Чича постигна гол ми падна камен од срце то таван скокнав од радост.
П.С:Се гледаме на Олд Трафорд (y)

Г

Гучи

Гостин
:eek:
Сакам да ти кажам дека со постандардните играчи не играше, а се знае препознатливата игра на СИР ФЕРГУСОН 4-4-2 со две моќни крила , а не формација 4-5-1 и со 5 одбранбени играчи во средина...
И не се вадам со тоа , се вадат Ливерпулци , на домашен терен 1-1 од една страна не е лош резултат = 1 бод , од друга страна па и срамно е ....
Па тоа си беше избор на Ферги, сите играчи си ги имаше на располагање..он реши да иде на бод, и му успеа.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397

ФАWA Fergie што излезе со ВТОР состав, да не ја ЗАЕБЕШЕ ти работата, ќе изгубевме сигурно!!!

Ебате ненормалните, не ми се верува дека озбилно такви работи пишувате, сме имале среќа што сте играле со втор состaв, my ass... Радувајте се што ве извади Де Геа (ликот што го пцуевте на почеток на сезона) и што однесовте бод од Енфилд. Ме интересира колку бед сте јаделе минутите од кога го примивте, голот, додека изедначивте!? ..после утакмицата, сите јаки тука со коментарите, како ние сме тие што се среќни затоа што сме извадиле нерешено...

Еј не биди ај да не кажам што, ама тоа си јеби га
најди бе такви коментари ако има.
хахаха ебатти напатениот xD! мораш да најдеш нешто да си покриеш срамот, пак уште толку се обрука. хх

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

никогаш немаме пцуено наш играч,освен гомното хајнце кој сакаше кај вас да оди...

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Ливерпул заслужи да победи, одлична игра :love:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848
Јас и останатите 10 души што кликнавме нерешено треба да си честитаме, сме ја погодиле. Си ја фанав гол гол btw :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
никогаш немаме пцуено наш играч,освен гомното хајнце кој сакаше кај вас да оди...
Не се прави и ти наудрен сега.

Дечки честито за играта, до фановите на Ливерпул, кога ќе се собере се, најреален резултат. Требаше да има два пенали, на двете страни, ама јас кога кажувам дека игра со рака во шеснаесетник не судат уште од ланската сезона, кој ме врти, сега мислам дека се уверивте сите.

Се гледаме на ОТ.
--- надополнето: Oct 15, 2011 2:19 PM ---
Шо дека играле со најјак состав ливерпул а манчестер со втор ? Кога ги сокапавте арсенал 8-2 се дивевте како тоа сте ги прегазиле,а ви играа со 17,18,19,20 годишни што првпат газат на таа трева !Викавте што ако е втор состав се гледа екипата и резултатот така и ова... и на еден бод неможете да честитате ко што треба....и еден бод им бил доволен -.-
Дете дај бе провери ги годините на фудбалерите што играа тогаш и прекини да тресеш.

Мрзам да се навраќам на прошли утакмици ама кога си имаш работа со неинформирани, мораш. Па и овие лајк што ти удриле :pos:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Еј не биди ај да не кажам што, ама тоа си јеби га
најди бе такви коментари ако има.
хахаха ебатти напатениот xD! мораш да најдеш нешто да си покриеш срамот, пак уште толку се обрука. хх
Кажи ми што сум, ако ти е страв од бан ради навреда, слободно пиши ми пп.

Кој срам да си го покријам!? Јас сум ептен задоволен од играта на мојот тим, тоа што немавме среќа и што Хендерсон не го посака среќата да погоди на крај, е друга работа. Ќе се срамев да не затворевте комплетно и да не можевме да мрднеме, ама беше обратно. Тоа што ме нервира е што не ја признавате добрата игра на Ливерпул, туку ни кажувате дека сме имале среќа што сте играле со послаб тим...кој патем го бираше Фергусон, а играчите од прв состав ви беа фит за да играат, тоа што он не ги ставил во прв тим е ради неговата тактичка замисла, ако сметал дека ќе биде подобро да играат сигурно ќе играле уште од прва минута...каде е тука нашата (не)среќа што они биле измени а не во првиот состав?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
што има смешно? ај жити се одговори ми.
Гледајте да извадите бод утре со сандерленд после пишувај на тема за ЛИВЕРПУЛ И МАНЧЕСТЕР!
Дете,незнам,можеби си Саша Матич па затоа не си ги видел коментарите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фанови на Манчестер, дај бе не се вадете на лузерски муабети, втор состав, замор и што не. Менаџерот си реши на клупа да бидат, веројатно еден бод беше и целта, и тоа е што е.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Баш дека тревата се мокри :tapp: секогаш пуштаат прскалки пред натрпевар и на полувреме,а еднаш мурињо имаше дадено изјава дека намерно кога игра барса на сантијаго бернабе тревата не ја косат и го мократ терен повеќе за да се успори темпото на играта
слабо физика + логика! си слушнал нешто ама не си дослушнал околу Бернабе.. како тоа коа е мокра тревата играта е спора? мокра трева > мокра топка > брза игра!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom