Ако ги ставаш наеднаш сите 20 тогаш ке ти ги тргнат, еден по еден немаш гајлеСите што користите RAF game time, проверете си го акаунтот. Blizzard вчера направија скенирање и го избришаа целиот RAF time што бил нелегално ставен. Ми пропаднаа мене во вода 20-стина месеци...
Морав да ги ставам на двата акаунти за Anuall Pass. И сабајлево гледам на двата акунти го вајпнале времето... Бедови, сега ке морам да купувам GC, а беше толку многу убаво со RAF. Како и да е, за месец дена ке заврши тој проклет Ануал Пас и пак ке си пецкаме со RAFАко ги ставаш наеднаш сите 20 тогаш ке ти ги тргнат, еден по еден немаш гајле
Ја акнав 3месеци све е ок сеа за сеа ништо не тргнале.Сите што користите RAF game time, проверете си го акаунтот. Blizzard вчера направија скенирање и го избришаа целиот RAF time што бил нелегално ставен. Ми пропаднаа мене во вода 20-стина месеци...
Официјалниот одговор од Blizzard е дека го тргаат само оној РАФ кој што е ставен за Ануал Пасот, додека обичниот РАФ што е месец за месец сеуште не е чепнат.Ја акнав 3месеци све е ок сеа за сеа ништо не тргнале.
Мене пред едно време исто така ми тргнаа 4месеци се испокарав со нив али џабе ми беше
Кај мене на сервер зеам 2 месеци ГЦ за 35к шо му доаѓа негде 9евра=12к голд, што е прилично добро со оглед дека цената на голдот драстично падна на 3-4евра=10к.Официјалниот одговор од Blizzard е дека го тргаат само оној РАФ кој што е ставен за Ануал Пасот, додека обичниот РАФ што е месец за месец сеуште не е чепнат.
--- надополнето: 14 април 2012 во 20:46 ---
Да ве прашам, по колку голд обично купувате GC. Не Регрут а Френд.
Јас обично купувам по валута 10 евра - 12-14к голд. Што мислам дека е фер.
Купувате ли вие од странци, експанзии петови или моунти?