- Член од
- 17 јануари 2012
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 644
Дечки, знаете ли каде се одржуваат тренинзи по Вин Чун Кунг Фу во Скопје?
Клубот во кој јас тренирам се вика МКФА. Можеш да го побараш на фб и да исконтактираш
Дечки, знаете ли каде се одржуваат тренинзи по Вин Чун Кунг Фу во Скопје?
А колку плаќаш отприлика месечно за кај нив?Клубот во кој јас тренирам се вика МКФА. Можеш да го побараш на фб и да исконтактираш
100 ден. саат време. Колку часа неделно одиш толку плакашА колку плаќаш отприлика месечно за кај нив?
коњска маст и ако имаш стегач за да го стегни делот и ќе ти помине, помалку ќе ја напрегаш ногата и би требало да се опуштиМи треба помош од поискусните...вака...
имам проблем со левава нога,жилите,препоните,задна ложа,ме кинат...кога дигам нога исто...почетник сум,ако може така да се каже,па ако знае некој како да поправам тоа,да ставам,мачкам,пијам нешто за да помине ?
ејј кај да најдам такви ленти,знам за кои ми збориш...што пари се,и читав пред некое време во списанието Здравје,дека морало лекар да ги намести...тоест стручно лице...коњска маст и ако имаш стегач за да го стегни делот и ќе ти помине, помалку ќе ја напрегаш ногата и би требало да се опушти
ако не има едни ленти се местат незнам колку пари се али не се скапи, ти ја лепат мускулот и го држи во правилна сосотојба, кога ќе се намести комплетно лентата сама ќе ти се одлепи
види по аптеките, а за тоа мора физиотерапевт да ти ги намести. ако имаш пријател уште поубавоејј кај да најдам такви ленти,знам за кои ми збориш...што пари се,и читав пред некое време во списанието Здравје,дека морало лекар да ги намести...тоест стручно лице...
Неам баш тоа...а од прилика,што пари се ? и како точно се викаат,пошто после ќе идам до аптека..види по аптеките, а за тоа мора физиотерапевт да ти ги намести. ако имаш пријател уште поубаво![]()
незнам друже трчни до аптека и прашај, немам користено досега ама мислам дека се околку 300 денариНеам баш тоа...а од прилика,што пари се ? и како точно се викаат,пошто после ќе идам до аптека..
Wing Chun... Гледај го филмот на Yip Man. Всушност човекот сега има 60 години или помалку. Изгледа како скромен, повлечен и мирен човек, ама пробај да го предизвикаш те крши за 10 секунди. Оние потези со куклата што ги прави, се истите што ги учев на часови по Wing Chun...Абе според мене најдобра вештина е борењето... Мислам дека за 3 секунди нема да си свесен што те снајдело. А најатрактивна е теквондо... колко е само добро кога се вртат по 360 степени и изведуват неверојатни удари со нога!