- Член од
- 6 февруари 2010
- Мислења
- 882
- Поени од реакции
- 923
O_OКумовите сите - немам нерви за вакви филмови,
То треба да се убие !!!!!
O_OКумовите сите - немам нерви за вакви филмови,
Не го гледај оти попромашени 2 сати во животот не сум имал од тој фален Fight Club. Сум гледал еден куп филмови, али то е срање.-Fight Club(да,убијте ме )
-One flew over cuckoo's nest
Ааааааааааа друже па ти ништо немаш видено бе, под итно спуштај тоа све и фати се работаFight Club, The Shawshank Redemption, Pulp Fiction, Inception, Goodfellas, Se7en, Memento, Back to the Future, The Shining...
Ако фајт клаб е срање тогаш ти гледаш романтични средношколски комедии. Well yes you do!Не го гледај оти попромашени 2 сати во животот не сум имал од тој фален Fight Club. Сум гледал еден куп филмови, али то е срање.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 10:55 ---
Од мене неколку филмови незнам дали ги сметате во култни или не:
Bourne (prvite 3 mi se najaki posledniov taka taka), Conspiracy XIII, Shooter (2007), Transporter, Death Race, Undisputed (2 i 3 del), Never back Down (1 i 2), Fast and Furious, District B13, District Banilue 13 Ultimatum, Contraband( 2012), Leon: The proffesional (1994)....
Не ми текнуваат и други моментално али некако во последно време слабо сум видел добар филм.
А кои култни филмови ги имаш гледано ?Fight Club го неам гледано а и нема ни да го гледам мамето негово
Кумовите, Прстените( па + сега со Хобитот...мислам кои будали гледаат вакви филмови ) , Хари Потерците, Аватари, Матрикси, Џејмс Бондовци... тие несакам ни името да им го видам/слушнам а не пак да ги гледам
Во последно време сакав да го гледам Star Wars, но ме нервираат нивните фанови со онаа фамозна реченица "ЛУК АЈ ЕМ ЈОР ФАТЕР" и му турив пепел и на тој филм.
Одисеја 2001 или било која година
Se7en и тој ме накурчи, посебно името како е напишано со седмицата така да и тој ми е Shift-Delete од мозокот.
Ако заборавив уште нешто ќе допишам
сите што не се набројани во погорниот постА кои култни филмови ги имаш гледано ?
Кажи де пример, како некој филм од Линч, браќа Коен и сл. .сите што не се набројани во погорниот пост
Имаш листа на твои најдобри филмови да ги спомнеш на темата или пак да оставиш линк до имбд ако си зачленет таму?сите што не се набројани во погорниот пост