Култни или популарни филмови кои НЕ сте ги гледале

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
-Fight Club(да,убијте ме :D )
-One flew over cuckoo's nest
Не го гледај оти попромашени 2 сати во животот не сум имал од тој фален Fight Club. Сум гледал еден куп филмови, али то е срање.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 10:55 ---
Од мене неколку филмови незнам дали ги сметате во култни или не:
Bourne (prvite 3 mi se najaki posledniov taka taka), Conspiracy XIII, Shooter (2007), Transporter, Death Race, Undisputed (2 i 3 del), Never back Down (1 i 2), Fast and Furious, District B13, District Banilue 13 Ultimatum, Contraband( 2012), Leon: The proffesional (1994)....
Не ми текнуваат и други моментално али некако во последно време слабо сум видел добар филм.

M

Mamba.

Гостин
Fight Club, The Shawshank Redemption, Pulp Fiction, Inception, Goodfellas, Se7en, Memento, Back to the Future, The Shining...

:D

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Fight Club, The Shawshank Redemption, Pulp Fiction, Inception, Goodfellas, Se7en, Memento, Back to the Future, The Shining...

:D
Ааааааааааа друже па ти ништо немаш видено бе, под итно спуштај тоа све и фати се работа o_O

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.489
Поени од реакции
87.367
Fight Club го неам гледано а и нема ни да го гледам мамето негово
Кумовите, Прстените( па + сега со Хобитот...мислам кои будали гледаат вакви филмови o_O ) , Хари Потерците, Аватари, Матрикси, Џејмс Бондовци... тие несакам ни името да им го видам/слушнам а не пак да ги гледам
Во последно време сакав да го гледам Star Wars, но ме нервираат нивните фанови со онаа фамозна реченица "ЛУК АЈ ЕМ ЈОР ФАДР" и му турив пепел и на тој филм.
Одисеја 2001 или било која година
Se7en и тој ме накурчи, посебно името како е напишано со седмицата така да и тој ми е Shift-Delete од мозокот.
Ако заборавив уште нешто ќе допишам

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Хипстерството на нов левел го кревате, ги сакам блогбастерите и мејнстрим филмовите и мразам култните филмови оти ако ги мразиш мејснтрим филмовите е премејнстрим. :eek::rolleyes:

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150
Не го гледај оти попромашени 2 сати во животот не сум имал од тој фален Fight Club. Сум гледал еден куп филмови, али то е срање.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 10:55 ---
Од мене неколку филмови незнам дали ги сметате во култни или не:
Bourne (prvite 3 mi se najaki posledniov taka taka), Conspiracy XIII, Shooter (2007), Transporter, Death Race, Undisputed (2 i 3 del), Never back Down (1 i 2), Fast and Furious, District B13, District Banilue 13 Ultimatum, Contraband( 2012), Leon: The proffesional (1994)....
Не ми текнуваат и други моментално али некако во последно време слабо сум видел добар филм.
Ако фајт клаб е срање тогаш ти гледаш романтични средношколски комедии. Well yes you do!
Пардон за испад али фајт клаб не е добар сириасли!?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.437
Поени од реакции
6.085
Fight Club го неам гледано а и нема ни да го гледам мамето негово
Кумовите, Прстените( па + сега со Хобитот...мислам кои будали гледаат вакви филмови o_O ) , Хари Потерците, Аватари, Матрикси, Џејмс Бондовци... тие несакам ни името да им го видам/слушнам а не пак да ги гледам
Во последно време сакав да го гледам Star Wars, но ме нервираат нивните фанови со онаа фамозна реченица "ЛУК АЈ ЕМ ЈОР ФАТЕР" и му турив пепел и на тој филм.
Одисеја 2001 или било која година
Se7en и тој ме накурчи, посебно името како е напишано со седмицата така да и тој ми е Shift-Delete од мозокот.
Ако заборавив уште нешто ќе допишам
А кои култни филмови ги имаш гледано ?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
сите што не се набројани во погорниот пост
Имаш листа на твои најдобри филмови да ги спомнеш на темата или пак да оставиш линк до имбд ако си зачленет таму?
Навистина ме зачудува да не ти се бендиса никој од горенаведените филмови.
Дури и на луѓе кои гледаат експериментални филмови или пак строго европска кинематографија дел од споменатите им се на листите.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Pulp fiction, kum site delovi, fight club, matrix, lord of the rings, harry poter, forest gump :D

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
-.-

Е добро бе шо филмови гледате ако не овие ?

Twilight ? LOL? High School Musical ? Teenage shit филмчиња ?

:confused:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
ти најде да кажеш, број еден филмот на сите времиња го немаш глеано

SHAW MOTHERFUCKINGSHANK REDEMPTION
dem feels