На форум сте полно вакви...у живо ве нема...Не ми треба лепотан и дечко из снова (совршенство не постои тоа е факт)
Доволно ми е да има добра душа, да е симпатичен и да не е намќор...тоа е се.
Но сепак да не заборавиме дека постојат исклучоци. Факт е дека некоја спонзоруша сигурно нема да бара само љубов од типот, ќе бидат кај неа и тие критериуми кола, длабок џеб, добро ситуиран, за добро да си ја уновчи нали.Јас мислам дека како што бараат машките така бараат и женските.
Додека машките бараат згодни женски,женските пак бараат машки(поголемиот дел од нив) бараат машки со пари и кола.
Па и машките на форум сакате паметна, мирна... ама во живо никаде ве нема со таквите ставови :wink:На форум сте полно вакви...у живо ве нема...
Можеби си во право, а можеби и не си налетал до сеа на вакво нешто.На форум сте полно вакви...у живо ве нема...
ти си малце повозрасна и поискусна у вакви теми па затоа имаш тавко мислење:hihi:Но сепак да не заборавиме дека постојат исклучоци. Факт е дека некоја спонзоруша сигурно нема да бара само љубов од типот, ќе бидат кај неа и тие критериуми кола, длабок џеб, добро ситуиран, за добро да си ја уновчи нали.
Часни изузетци...Можеби си во право, а можеби и не си налетал до сеа на вакво нешто.
Знам дека звучи малку нереално и дека не ти е многу за верување (зборам за критериумите мои) али сепак тоа сум јас
Уф,колку е само точно ова...имам неколку примери за девојки што премногу бараа...и си го најдоа,ама не тоа што го сакаа туку сосема трето.Кога сме веќе кај критериумите еве го моето мислење: Повеќето луѓе имаат некои критериуми кои и не се баш реални, сакаат да го најдат невозможното и премногу бираат а на крајот народски кажано го добиваат од трите подолгото!
А кој е денес поизбирлив тоа не може да се докаже ама мислам дека се женските од една проста причина, ги има во поголем број од машките