INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
Кога онаа глумицана шверцаше со тони, никој веќе не ми е чудно да шверца.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ledikom i mobelix po nivnite profili na Instagram rabotat i denes i si reklamiraat. Na taa kolicina zapleneta ke im bea plombirani salonite i pretresuvani i vestaceni. Ke ispadne nekoe maalsko dukjance za mobilni izgledaледиком / мобеликс ?
Ќе видиме понатака што ќе се десиI ledikom i mobelix po nivnite profili na Instagram rabotat i denes i si reklamiraat. Na taa kolicina zapleneta ke im bea plombirani salonite i pretresuvani i vestaceni. Ke ispadne nekoe maalsko dukjance za mobilni izgleda
Чим волку долго кријат, смислуваат нешто, некој нивни е и ќе го вадат...И се дозна ли за која мобилара се работи? Или ќе се заташка работата?
има снимки за сите изгледа зато нема да лежи овој женаму ја снимал шо остана за другитеКичеец 6 месеци затвор за убиството на човек т.с. претекнување на полна линија.Од правна држава ниту П значи.
Nema nisto za presudata vo mediumite, od kade ovaa informacia?Кичеец 6 месеци затвор за убиството на човек т.с. претекнување на полна линија.Од правна држава ниту П значи.
Nema nisto za presudata vo mediumite, od kade ovaa informacia?
Papapa no comment. Mnogu kleta energija ima covekov, se gleda od razgovorite a najmnogu so onoj Cvetko.![]()
Кичеец се спогоди со Обвинителството, доби шест месеци затвор за сообраќајката во која загина човек - Слободен печат
Зоран Милески-Кичеец се спогодил со Обвинителството за сообраќајката која ја предизвика во близина на Стража, во која загина 34-годишен гостиварец, и за случајот ќе одлежи шест месеци затвор, објави А1он. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Спогодбата која Милески ја склучил со...www.slobodenpecat.mk
ИРЛ веќе објави детали од неговото барање за условен отпуст и единствената причина поради која сака да излезе порано е да се врати на работа во „Егоист бар” за да може финансиски да ги издржува петтте деца и неговата болна мајка. За неговото поведение во затворот гарантирал директорот Ваљон Ќура.
Одвратно педериште, не знам кој кур фактор е овој у државата, се колне у 5 деца мајмуниште.Papapa no comment. Mnogu kleta energija ima covekov, se gleda od razgovorite a najmnogu so onoj Cvetko.
Толку е моќен па никој ништо не му може?? Што е работата со човеков? Ај веројатно со секоја власт е близок (или едноставно сите ги снимал па ги држи во рака), ама зар нема конкуренција?Одвратно педериште, не знам кој кур фактор е овој у државата, се колне у 5 деца мајмуниште.