- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.431
- Поени од реакции
- 11.348
хахаха па не ти е! јас лани пред одмор пиев креатин па прекинав кога отидов на одмор и со пиење креатин и вежбање и не ми се зголеми стомакотАха не ми е,јас си знам...
хахаха па не ти е! јас лани пред одмор пиев креатин па прекинав кога отидов на одмор и со пиење креатин и вежбање и не ми се зголеми стомакотАха не ми е,јас си знам...
Братче,еве го гледам Сталоне кој на 60 години изгледа подобро од тебе и од мене.И тоа со стероиди,креатин да не спомнувам зашто е мачкина кашлица во споредба со стероидот.На никаков начин не се оптоварува срцето со пиење креатин,за бубрезите си делумно во право зашто и така се препорачува повеќе вода во фаза на пиење на креатинот,али тоа не е ништо страшно и нема никакви последици.Велиш прашоци?А со што ги хранат повеќето бебиња денес,кога мајките не можат да дојат?Јас така гледам на протеините,како на детска храна,сосема безопасни.Сепак се само протеини,кои ти секојдневно ги внесуваш во организмот преку месо,млеко,јајца итн.Ќе осетиш сам на своја кожа,кога ќе се свиеш на стари години коа нема да можеш кафе да држиш,го преоптоваруваш срцето бе ејјј заслепени сте вие со тој креатин,се шо даваш вишок работа на срце бубрези све е лошо,ја намалуваш долговечноста! Не ми е целта да прекорувам и што било,малце ми се прекорувањата од мајка ми шо е нутриционистка шо коа спомнам било какви суплементи ме погледне накосо ...баталете,најдобро природни извори на енергија,а не прашоци!
Ок ок...не протестирам! Ќе си осетиш.Точка на дискусијата сега!Братче,еве го гледам Сталоне кој на 60 години изгледа подобро од тебе и од мене.И тоа со стероиди,креатин да не спомнувам зашто е мачкина кашлица во споредба со стероидот.На никаков начин не се оптоварува срцето со пиење креатин,за бубрезите си делумно во право зашто и така се препорачува повеќе вода во фаза на пиење на креатинот,али тоа не е ништо страшно и нема никакви последици.Велиш прашоци?А со што ги хранат повеќето бебиња денес,кога мајките не можат да дојат?Јас така гледам на протеините,како на детска храна,сосема безопасни.Сепак се само протеини,кои ти секојдневно ги внесуваш во организмот преку месо,млеко,јајца итн.
Ако е муабетот дека е фора да вежбаш природно,тука сосема ќе те подржам зашто еве и јас полека почнувам да си го менувам мислењето на тоа поле и сега за сега си вежбам чисто ради здравје,подобар изглед и расположение,без додатоци.Не ми требаат големи мускули,ме одмина таа фаза од животот.Сепак,за големи мускули се итекако потребни суплементите кои ти ги критикуваш.
Веројатно околу пола форумCREATIN Monohydrate дали го има некој овој креатин конзумирано?