Мисирков, ти си противоречиш. Ако татарите се црни, с коси оки, а во Бугариjа нема такви луге (НЕМА!), значи во Бугариjа нема татари...))
Da, ima i Rusi vo Tatarstan.
Inaku, Tatarite se turki.
Otidi na forum istorija temata za Bozhidar Diimtrov, sum postiral nehto za turkite da vidish koi se i kakvi se.
Не е страшно да си Македонец во Бугариа штото това значи парво качество бугарин, патриот, та нали за таа пуста бугарштина сега секи трети во Бугариа е како Никос , секи во бугариа може да рече ја сум македонец , ја сум от македониа ... зашто да идваме во Скопие да го кажуваме.Ах Никос Никос... зар може да биде поочигледно?
Истапи сине... покажи кој си... не молчи. Јас не молчам, зошто би молчел ти? Биди Бугарин нема проблем... но биди голем и кажи... Ја сакам Македонија, горд сум дека потекнувам од таму... и ќе бидеме добри ја и ти. Ќе те поканам на жолта, ќе ти направам шопска... не е страшно да си Македонец... верувај ми...
Па не сакам да дојдеш во Скопје да кажеш јас сум Македонец. Сакам во Софија да кажеш, а во Скопје може да дојдеш да разговараме за фудбал, театар и жени, и да пиеме жолта уз шопска. Тоа сакав да кажам... :smir:Не е страшно да си Македонец во Бугариа штото това значи парво качество бугарин, патриот, та нали за таа пуста бугарштина сега секи трети во Бугариа е како Никос , секи во бугариа може да рече ја сум македонец , ја сум от македониа ... зашто да идваме во Скопие да го кажуваме.
:smir:
Мис от Блгариа..Мис Татарстан-2006:.........
Не е верно това што го говориш,штом казали с'рбите оти са бугарите татари,значи така е,тука спор нема.Татаро-монголите требва да ги мразиме,колко повече ги мразиме,по-големи патриоти сме...те така...ако незнаеш,сега да знаеш...сега секи трети во Бугариа е како Никос , секи во бугариа може да рече ја сум македонец
:smir:
А ти што работа имаш пред "Бугарската амбасада"?Да не би.....а,за нешто да чекаш таму...така вика и вратарот пред БГ амбасада..
ама очите (коси) го издаваат..
мојат дедо исто е избегал от Костурско 1923 и се заселил в Пловдив.Да не се окажем роднини:smir: Фамилијата ми е Узунови"Виновен" да сум бугарин е дедо ми со потекло од Костурско. "Виновен" е и неговиот дедо, коj избегал од теророт над вистинските патриоти од страна на грците. "Виновна" е и ВМОРО, коjа побунила народот. "Jас сум невин као цвет"
Па моите су терани от Кукуш и Драмско - Манолови, заселени во Асеновград! Абе половината град е бежанци, Кјучјука на беше ли с тракијци?мојат дедо исто е избегал от Костурско 1923 и се заселил в Пловдив.Да не се окажем роднини:smir: Фамилијата ми е Узунови
Еми што да гледам аз,вашија бивш председател е на п'т да стане Бг посланик в Скопие,гледај ти убаво...Paradigma: vidi shto imaat staveno vo vash muzej, KLIKNI...
.
Па моите су терани от Кукуш и Драмско - Манолови, заселени во Асеновград! Абе половината град е бежанци, Кјучјука на беше ли с тракијци?