paradigm
The one&only
- Член од
- 11 јуни 2007
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 5
Toa za "bugari-tatari" vi go nametnale sarbite i nema ama nikakva vrazka s realnostta...Хехе, за жолта цел свет Македонија ќе се вика
Туку, на овој форум те нарекле Татар бидејќи има голема бугарска иницијатива најверојатно платена од високи владини структури да работи против Македонските интереси. А има една поговорка вели, “Покрај сувото и суровото гори“... ти си се произнел како бугар и те спалиле на кладата заедно со сите неранимајковци.
Туку кажи ми, кој те научил(бидејќи тоа се вметнува во свеста и потсвеста на едно дете) да бидеш бугарин. Кој ти го вдахнал бугарскиот дух, ако имаш потекло од Македонија. Кај нас сите се прво нешто друго па потоа Македонци. Особено ова важи за србите, тие никако кај себе да ја преовладаат Македонската страна. Кој е “виновен“ за ти да се чувствуваш Бугар?
V greshka si ako mislish,oti nekoi mi plaka na men da pisham po forumi,az jiveam nadvor veke mnogo godini,pari imam dovolno,pa mojam da kaja tova ,koeto misla bez da trebva nekoi da mi plaka za tova.
Za tova kak se chuvstvam,bulgarski duh go imal vinagi v moeto semeistvo,ot dedo i pradedo kako shto kaja eden drug diskutant.Oni bili bulgarin-bulgarin sam i jas.
Tova ne e nikakva propaganda,ti me pitash,jas ti otgovaram.A za "жолта" имам достатачно да плуваш в неја,за неја не с'м жален...