Краток одмор од 3-4 дена

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.572
Поени од реакции
939
Дечки, планираме со друштвово мое да истераме одмор некаде во близина, дајте слободно препораки од туристички агенции, ни се иде од 15ти август до 18ти да истераме, јас да ги земам четврток и петок од работа слободни денови, па би иделе тројца така за едно 3-4 дена на одмор. Може Грчка, Албанија, Бугарија (на Море), или пак овде во Охрид. Што имате, што знаете, така нешто со по - пристојна цена, препорачајте слободно. Со автобус би патувале ако е некаде надвор од Македонија, а овдека за Охрид може опција и со кола.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
За кај нашиве соседи на море, со автобус е предалеку.
Едино тие плажите кај Солун (Переа, Епаноми, Агиа Триада), сум слушнал дека се добри, ама и до таму има едно 4 саати пат со бус.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
За кај нашиве соседи на море, со автобус е предалеку.
Едино тие плажите кај Солун (Переа, Епаноми, Агиа Триада), сум слушнал дека се добри, ама и до таму има едно 4 саати пат со бус.
Грција моментално ќе стигнеш побрзо со бус.
На граница ќе чекаш пола саат саат, додека со кола има да окапаш.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.483
Поени од реакции
4.317
Лично препорачувам бус тури, али пократките и поевтините. Се на се ако сте група мислам околу 350 евра по особа заедно со факултативи ќе ве кошта. Нехар или други агенции(атлантик кавадарци, го травел итн). Али турите главно им се врзани со празници. Се на се 5-6 дена траат.

Kajgana Shop

На врв Bottom