Кој ќе биде иден Премиер во техничка влада (анкета)

Кој ќе биде иден Премиер во 100 дена техничка влада пред парламентарни избори во 2024 година!

 • 3.Вијолца Адеми,

  Гласови: 0 0,0%
 • 11.Агим Нухиу,

  Гласови: 0 0,0%
 • 13.Бајрам Реџепи, Реси Адурахмани, Џеват Адеми, Вјолца Адеми, Саранда Имери,

  Гласови: 0 0,0%
 • 15.Бујар Османи, Назим Буши, Висар Ганиу, Дита Старова, Ејуп Алими,

  Гласови: 0 0,0%
 • 16.Дритон Шуки, Фатмир Дехари, Крешник Бектеши, Акиф Медиу, Лулзиме Балаџи,

  Гласови: 0 0,0%
 • 17.Лумније Кадриу, Ардаин Муслиу, Блерим Беџети, Шенгил Беќири, Ќамил Коваци,

  Гласови: 0 0,0%
 • 18.Сермије Аземи, Мухамет Елмази, Невруз Рашиди, Јетон Шаќири, Ваит Ајро,

  Гласови: 0 0,0%
 • 19.Арманд Шаќири, Ферзије Леши, Илир Саити, Улуси Беќири, Арбер Адеми,

  Гласови: 0 0,0%
 • 20.Фарук Хаили, Зебибе Деари, Реџаил Исмаили, Еркан Арифи, Лирим Шабан,

  Гласови: 0 0,0%
 • 21.Гулџане Саќипи, Алтин Фетаху, Арбереша Туркеши, Едуарта Сараци, Шабан Мемети,

  Гласови: 0 0,0%
 • 23.Буран Сулејмани, Латиф Јаји, Амет Исмаили, Муса Ибрахим, Атлан Муедини,

  Гласови: 0 0,0%
 • 24. Афродита Баталоска, Ријад Алими, Ислам Муча, Ирфан Дехари, Неџат Алији,

  Гласови: 0 0,0%
 • 29. Бајрам Кадрија, Сахиде Бајрами, Бесник Елези, Бедри Фазлиу, Суад Бајрами,

  Гласови: 0 0,0%
 • 30.Елдин Адеми, Илјаз Љесковица, Незир Барди, Аријан Даци, Нехар Алиу,

  Гласови: 0 0,0%
 • 33.Изен Асани, Хекуран Дука, Исмаил Јаоски, Шпреса Хадри, Мирсада Е Асани,

  Гласови: 0 0,0%

 • Вкупно гласачи
  87
 • Гласањето е завршено на .
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.199
Поени од реакции
33.994
Централниот Одбор на ДУИ кој е најголем партиски орган помеѓу два Конгреса била избрани :
Али Ахмети, Теута Арифи, Хисен Џeмаили, Фиснике Бектеши Шаќири, Рамије Даути, Беким Максути, Фатон Ахмети, Бајрам Реџепи, Реси Адурахмани, Џеват Адеми, Вјолца Адеми, Саранда Имери, Фиторе Алигега, Арта Билали Невзат Бејта, Талат Џафери, Изет Меџити, Артан Груби, Бујар Османи, Назим Буши, Висар Ганиу, Дита Старова, Ејуп Алими, Дритон Шуки, Фатмир Дехари, Крешник Бектеши, Акиф Медиу, Лулзиме Балаџи, Лумније Кадриу, Ардаин Муслиу, Блерим Беџети, Шенгил Беќири, Ќамил Коваци, Сермије Аземи, Мухамет Елмази, Невруз Рашиди, Јетон Шаќири, Ваит Ајро, Арманд Шаќири, Ферзије Леши, Илир Саити, Улуси Беќири, Арбер Адеми, Фарук Хаили, Зебибе Деари, Реџаил Исмаили, Еркан Арифи, Лирим Шабани, Гулџане Саќипи, Алтин Фетаху, Арбереша Туркеши, Едуарта Сараци, Шабан Мемети, Линдита Ќазими, Јетмире Османи, Бесник Емшиу, Седула Мамути, Билен Салии, Буран Сулејмани, Латиф Јаји, Амет Исмаили, Муса Ибрахим, Атлан Муедини, Афродита Баталоска, Ријад Алими, Ислам Муча, Ирфан Дехари, Неџат Алији, Ирфан Асани, Хаќим Рамадани, Сијарта Ахмети, Илир Хасани, Газменд Мехмеди, Ирфан Бучи, Валон Ќира, Башким Османи, Имран Жупани, Џeмаил Јусуфи.
Членовите по функција: Мукадезе Хајдари, Авни Рустеми, Флорин Бесими, Башким Хасани, Ардита Дани, Исни Јакупи, Рамиз Мерко, Фатмир Идризи, Мирсад Ибрахими, Артин Спахиу, Бајрам Кадрија, Сахиде Бајрами, Бесник Елези, Бедри Фазлиу, Суад Бајрами, Елдин Адеми, Илјаз Љесковица, Незир Барди, Аријан Даци, Нехар Алиу, Феми Јонузи, Сунај Латифи, Локман Салију, Урим Ибески, Осман Шукриу, Нефи Усенини, Лутфи Ахмети, Хабиб Веџиуу, Бајрам Карамалески, Џeмил Ќамили, Изен Асани, Хекуран Дука, Исмаил Јаоски, Шпреса Хадри, Мирсада Е. Асани, Бранко Манојловски, Агим Шаќири, Насер Нуредини, Агим Нухиу, Арменд Аслани, Ширет Елези, Адем Авзиу, Нефрус Челику, Валмир Азири, Брахим Ајвази заедно со претседателите во Ченто, Чашка, Петровец, Центар Жупа, Демир Хисар и Зелениково.

ali-ahmeti-1.jpg

Во предизборие во тие 100 денови техничка Влада, местото на Премиер ќе биде член од ДУИ односно во последен момент може да се сложат со нивни предлог кој Албанец како партиски член од СДСМ би можел да биде, но Али Ахмети нема да пропушти да биде Премиер ИСКЛУЧИВО член од ДУИ, па ај да направиме една анкета кој би можело да биде имате опција поединечно и во пакет.

Гласајте според ваше мислење и напишите неколку реченици зошто токму таа личност која ја одбравте би била Премиер, односно зошто некој друг што гласал според ваше мислење не може да биде Премиер во техничка 100 дневна влада пред изборите.

...мое мислење дека иден Премиер во техничка влада ќе биде „ жена“, а најдобро за ДУИ одработила до сега Теута Арифи како најискусна, префригана, најбескрупулозна, ненаситна за власт, непредвидлива, неправедна и лажовна, но со харизма кај сите Албанци што би била најсоодветна за Премиер. (инаку типував на Рамиз Мерко од Струга, ама треба жена да биде Премиер). :)
 
Последно уредено:
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.666
Поени од реакции
2.327
Централниот Одбор на ДУИ кој е најголем партиски орган помеѓу два Конгреса била избрани :
Али Ахмети, Теута Арифи, Хисен Џeмаили, Фиснике Бектеши Шаќири, Рамије Даути, Беким Максути, Фатон Ахмети, Бајрам Реџепи, Реси Адурахмани, Џеват Адеми, Вјолца Адеми, Саранда Имери, Фиторе Алигега, Арта Билали Невзат Бејта, Талат Џафери, Изет Меџити, Артан Груби, Бујар Османи, Назим Буши, Висар Ганиу, Дита Старова, Ејуп Алими, Дритон Шуки, Фатмир Дехари, Крешник Бектеши, Акиф Медиу, Лулзиме Балаџи, Лумније Кадриу, Ардаин Муслиу, Блерим Беџети, Шенгил Беќири, Ќамил Коваци, Сермије Аземи, Мухамет Елмази, Невруз Рашиди, Јетон Шаќири, Ваит Ајро, Арманд Шаќири, Ферзије Леши, Илир Саити, Улуси Беќири, Арбер Адеми, Фарук Хаили, Зебибе Деари, Реџаил Исмаили, Еркан Арифи, Лирим Шабани, Гулџане Саќипи, Алтин Фетаху, Арбереша Туркеши, Едуарта Сараци, Шабан Мемети, Линдита Ќазими, Јетмире Османи, Бесник Емшиу, Седула Мамути, Билен Салии, Буран Сулејмани, Латиф Јаји, Амет Исмаили, Муса Ибрахим, Атлан Муедини, Афродита Баталоска, Ријад Алими, Ислам Муча, Ирфан Дехари, Неџат Алији, Ирфан Асани, Хаќим Рамадани, Сијарта Ахмети, Илир Хасани, Газменд Мехмеди, Ирфан Бучи, Валон Ќира, Башким Османи, Имран Жупани, Џeмаил Јусуфи.
Членовите по функција: Мукадезе Хајдари, Авни Рустеми, Флорин Бесими, Башким Хасани, Ардита Дани, Исни Јакупи, Рамиз Мерко, Фатмир Идризи, Мирсад Ибрахими, Артин Спахиу, Бајрам Кадрија, Сахиде Бајрами, Бесник Елези, Бедри Фазлиу, Суад Бајрами, Елдин Адеми, Илјаз Љесковица, Незир Барди, Аријан Даци, Нехар Алиу, Феми Јонузи, Сунај Латифи, Локман Салију, Урим Ибески, Осман Шукриу, Нефи Усенини, Лутфи Ахмети, Хабиб Веџиуу, Бајрам Карамалески, Џeмил Ќамили, Изен Асани, Хекуран Дука, Исмаил Јаоски, Шпреса Хадри, Мирсада Е. Асани, Бранко Манојловски, Агим Шаќири, Насер Нуредини, Агим Нухиу, Арменд Аслани, Ширет Елези, Адем Авзиу, Нефрус Челику, Валмир Азири, Брахим Ајвази заедно со претседателите во Ченто, Чашка, Петровец, Центар Жупа, Демир Хисар и Зелениково.

Во предизборие во тие 100 денови техничка Влада, местото на Премиер ќе биде член од ДУИ односно во последен момент може да се сложат со нивни предлог кој Албанец како партиски член од СДСМ би можел да биде, но Али Ахмети нема да пропушти да биде Премиер ИСКЛУЧИВО член од ДУИ, па ај да направиме една анкета кој би можело да биде имате опција поединечно и во пакет.

Гласајте според ваше мислење и напишите неколку реченици зошто токму таа личност која ја одбравте би била Премиер, односно зошто некој друг што гласал според ваше мислење не може да биде Премиер во техничка 100 дневна влада пред изборите.

...мое мислење дека иден Премиер во техничка влада ќе биде „ жена“, а најдобро за ДУИ одработила до сега Теута Арифи, таа е најискусна, префригана, најбескрупулозна, ненаситна за власт, непредвидлива, неправедна и лажовна, но со харизма кај сите Албанци што би била најсоодветна за Премиер. (инаку типував на Рамиз Мерко од Струга, ама треба жена да биде Премиер).
Не верувам дека Теута ќе биде затоа што се покажа како најнеспособниот градоначалник на Тетово, изгуби катастрофално од Беса и си доби кривична од новиот градоначалник.
 
Член од
3 мај 2019
Мислења
17.306
Поени од реакции
9.306
Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.199
Поени од реакции
33.994
Daj tvoja slika.

@bijons ...zena nema da bide, toa garantiram.
ако, затоа е секој да се изјасни, зошто не би било жена? јас го слушнав Груби со негова изјавата на ТВ меѓу зборови како спомна „жена“, тој не е тип да биде со бонтон да спомне ради реда жена самиот се збунил и го спомнал оти знае сигурно кој(а) ќе биде :)
Дај бијонсе стави слику од сфакога посебно да видимо. Тебе барем те бива за тија работе.
... па помислив, мислиш дека е тешко, ама што ќе ти се, по лице ќе одредиш?
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.199
Поени од реакции
33.994
Уште два-тројца да ставеше на анкетава, и ќе го наполнеше Градски...
...а бе пиши ако пишеш, не ми ја расипувај темава, не гледаш дека ги напишав скоро сите членови на ДУИ, не знам што ти е проблемот?
 
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.666
Поени од реакции
2.327
...а бе пиши ако пишеш, не ми ја расипувај темава, не гледаш дека ги напишав скоро сите членови на ДУИ, не знам што ти е проблемот?
Дефинитивно сите до еден ги нареди :)
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.199
Поени од реакции
33.994
Не верувам дека Теута ќе биде затоа што се покажа како најнеспособниот градоначалник на Тетово, изгуби катастрофално од Беса и си доби кривична од новиот градоначалник.
...не би рекла, види го контото на ДУИ колку се зголемил за нејзино владеење, градби, државно земјиште узурпиран со ново изникнати турски тапии од пред 200 години, прилив на фондови посебно за пандемија, зборавив што друго проневерила со изворите на Шар Планина, многу дубари,
...а и Рамиз Мерко заслужен за доделување на многуте дипломи со што е подигна на вештачки начин албанските овчари на високообразовни позиици и функции, преку ноќ академци и интелктуалци.
 
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.666
Поени од реакции
2.327
...не би рекла, види го контото на ДУИ колку се зголемил за нејзино владеење, градби, државно земјиште узурпиран со ново изникнати турски тапии од пред 200 години, прилив на фондови посебно за пандемија, зборавив што друго проневерила со изворите на Шар Планина, многу дубари.
Незавсно од тоа колку украла, мисла жм придонесла за партијата, нејзиниот рејтинг е многу низок и затоа подобро да не ја ставаат таму затоа што со тоа само ќе и го кренат рејтингот на БЕСА.
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.199
Поени од реакции
33.994
Незавсно од тоа колку украла, мисла жм придонесла за партијата, нејзиниот рејтинг е многу низок и затоа подобро да не ја ставаат таму затоа што со тоа само ќе и го кренат рејтингот на БЕСА.
и што ако? Беса и Алијанса влегуваат во пакет со се ДУИ на избори, само Алтернатива може ќе се растури! :toe:
 
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.666
Поени од реакции
2.327
и што ако? Беса и Алијанса влегуваат во пакет со се ДУИ на избори, само Алтернатива може ќе се растури! :toe:
Беса одмна не игра со ДУИ. а Алтернатива е веќе мртва партија. Останува уште збирштината од Огнено /помочаните и тие што пребегаа од другите партии.
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.199
Поени од реакции
33.994
Беса одмна не игра со ДУИ. а Алтернатива е веќе мртва партија. Останува уште збирштината од Огнено /помочаните и тие што пребегаа од другите партии.
...кога се во прашање контра каури, тие сите се едно! (y)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom