Кој мобилен оператор го користите?

Кој мобилен оператор го користите?

• T Mobile

Гласови: 239 57,2%
  • VIP

Гласови: 71 17,0%
  • Cosmofon

Гласови: 103 24,6%
  • Не користам ниеден

Гласови: 5 1,2%

• Вкупно гласачи
    418
Член од
6 јануари 2009
Мислења
30
Поени од реакции
1
T-mobile se najdobri,cosmofon ne se losi ali se grcki(demonski) a vip propagja luge:kesa:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Космофон според мене се незаменливи за пост-пејд и затоа и ги користам нивните услуги, а за при-пејд убедливо води Т-Мобајл со бројните поволности. :)
:helou:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Гледам Т-Мобиле убедливо води.....и јас гласав за Т_Мобиле и го користам секако.....само некако ми личи дека ерманос имаат најголема/најубава понуда на телефони:salut:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Cosmofon-од мојот прв телефон до овој што го имам сега.Секогаш на Cosmofon:wink:

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
T-Mobile (istiot br.uste od 1god sredno koga bev si go koristam) i Vip (od pred 4-5 meseci).

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Имав мобимак уште од шестто одд, и уште сум со истиот број, но со многу сменети мобилни од тогаш :))) Иначе, припејд корисник, незадоволен, бидејќки многу крадат(Bastards :icon_lol:)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Т-мобајл постпејд многу зафоволен не би мењал друг.

Член од
4 јануари 2009
Мислења
91
Поени од реакции
5
2,5 godini t mobile postpejd i da ti kazam pravo ne gi biva ic spored mene, a od pred nekoi nedela dena se prefrliv na vip postejd istotaka i sum mn pozadovolen dosega a za natamu ke vidime ama ne veruvam deka ke razocaraat.:nesum:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Да ви кажам право бев на Т-мобиле, Космофон и Вип, но најмногу го користев Т-мобиле.... премногу сум разочаран од нив и веќе почнав да ги раскинувам договорите а од неодамна сум на постпејт во ВИП, речиси сите пријатели се префрливме на новата понуда за 0 денари и верувајте или не досега овој месец значи имам направено само 21 денар сметка и тоа за смс пораки... бидејќи сите пријатели ми се на ВИП

Kajgana Shop

На врв Bottom