Кој е најголемата КАБАДАЈА во Битола?

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
Leleeeeee Daaaa,pero go zaborajvme :) Ko kje mi tekni na nego,prvo na vespeto kachen mi izlegva pred ochi :) Kako choper ja dozivuva vespata :)

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Да бе чоек,онака "кулира",чечкалицата во уста.....:motor:
И ЦЕЛ СВЕТ Е НЕГОВ.:je:

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Туку дај ако имате и вие слики од некои кабадаи,закачете,да ги видиме...

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1

Ete ti gi site vo kup :pos2: Na celo so ministerot (vekje bivsi fala bogu) za kultura :pos2:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Не гледам слика од нив бе.

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
Што е тоа кабадаја?

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
LaDy D напиша:
Што е тоа кабадаја?
Zborot e turski (kabadai) i znachi nekoj sto se pravi nesto sto ne e, madzar so drugi zborovi, sto sedi na kafe samo za da bidi viden, sto se fali, sto se pokazuva...ne znam inaku kako bi mozelo da se opisi

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
NeRtHuS_ErDa напиша:

Ete ti gi site vo kup :pos2: Na celo so ministerot (vekje bivsi fala bogu) za kultura :pos2:
Баш во кабадајска поза го "фатиле". А и овој позади него со тигарот како е надуен...уште и со цвикери во салата....закон се! (уствари мислат дека се закон) :pos2:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Луѓе да не го заборавите најголемиот кабадаја во цела Битола, мислам дека на овај човек нема некој што ќе му речи дека е поголем кабадаја од него. Немам слики од него, но за брзо време мислам дека ќе биде сликан и ќе постирам нешто. Сите мора да го знаете Трајко Џандарот, требаше да го изберат за кабадаја на векот:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
NeRtHuS_ErDa напиша:
Auuuu,Talev ti predava? :pos2: Mene klasen mi bese,toj navistina ima mnogu ispadi beee,ne samo to so nurkanjeto,za greota e 4ovekot be!
Heheheeh gornata ucese ti be?:):pos2: :pos2: Matuf e 500 Talev:P lesno prepoznatliv coek po ova so nurkanjeto od ednoto vo drugoto ezero:poss:

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
MoNa` напиша:
Heheheeh gornata ucese ti be?:):pos2: :pos2: Matuf e 500 Talev:P lesno prepoznatliv coek po ova so nurkanjeto od ednoto vo drugoto ezero:poss:
Definitivno najsmeshno za Talev e nachinot na koj ni opravduvase izostanocite:Donesi mi livche,nekoj od roditelite da napisi deka si bil bolen ili oti ne si dosol i da se potpisi! :pos2: Pa jebi ga sekoj moze da go napisi toa,kako moze da e tolku glupav.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Abe to e glup e premnogu:) ama so da se praj filozof neviden e kaj ojde za nastavnik po fizicko:)

Член од
20 февруари 2006
Мислења
58
Поени од реакции
2
1.pero sute ...
2.trajko dzandaro...
3.spiro gojdoto i paljoto si konkurirat za 3 mesto...
sega idi leto pa ke se pokazat vo celo svetlo site ...osobeno pred strankinjite.... rofl...
nov update na listata posle letovo :D

Kajgana Shop

На врв Bottom