Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Песнава ја даваа на времето на А1(деведесетите) се работеше за група со женски вокал ,спотот сниман во Луна парк на тркалато

L

Lu

Гостин
Песната е постара, машко ја пее, и рефренот почнува со Еоооох еоооох, еоооох еооооох, и на крај од рефретнот вика I'll (или I've) been waithing for you.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Прилично нова е веројатно, ја слушнав денес на радио и во глава ми влезе нешто како bomz on it, get on it ? Сигурно не е така текстот, ама нешто слично е, помош? :oops:

R

Roten 96

Гостин
Видете вака денес ја слушнав на радио на Антена 5 песната околу 10 до 6 таму некаде попладне...но работата е што не запомнав ништо од песната а после неа ја пуштиа Мадона со Masterpiece и Chris Brown- Earthquake може некој ја знае и ја слушнал денес на радиото....др детали немам па се мачам да ја пронајдам ама не ни знам кој ја пее... :tapp:

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Македонска песна дали е од Суперхикс незнам, спотот е сниман од кола а позади е закачена приколка со бендот внатре свири и се возат Скопје. Ќе се утепам не ми текнува како се викаше!!! :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Видете вака денес ја слушнав на радио на Антена 5 песната околу 10 до 6 таму некаде попладне...но работата е што не запомнав ништо од песната а после неа ја пуштиа Мадона со Masterpiece и Chris Brown- Earthquake може некој ја знае и ја слушнал денес на радиото....др детали немам па се мачам да ја пронајдам ама не ни знам кој ја пее... :tapp:
Така нема никогаш да ја најдеш.
Никој не се сеќава која песна после која одела, а и да им пишуваш на Antenna, нема да ти ја кажат.
Обиди се следниот пат да ја снимиш и да ја постираш тука ;)

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
некоја техно песна ја даваа во еден клуб и некој женски глас пее, оди некако вака... you're the one for me ..you're the only one...?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184

Ако може некој да ми каже/даде линк од песната која е на видеото.

Kajgana Shop

На врв Bottom