Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
видеото на песната е со една девојка со тетоважи и пуши цигара, спотот е порнич :D незнам како да ја најдам песнава ја знае некој?

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
видеото на песната е со една девојка со тетоважи и пуши цигара, спотот е порнич :D незнам како да ја најдам песнава ја знае некој?
Оваа е?:D

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Една песна македонска со еден глумец/пејач не знам како се викаше типот. Насловот е Ситизен Кејн или Граѓанинот Кејн. Дел од текстот идеше вака.."Кејн,Кејн,ситизен Кејн х2.....ја сум Кејн од мала преспа.....животот што си го преспа..." и не ми текнува после. На ју туб ја нема ако може некој да ми каже кај да ја најдам

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Една песна македонска со еден глумец/пејач не знам како се викаше типот. Насловот е Ситизен Кејн или Граѓанинот Кејн. Дел од текстот идеше вака.."Кејн,Кејн,ситизен Кејн х2.....ја сум Кејн од мала преспа.....животот што си го преспа..." и не ми текнува после. На ју туб ја нема ако може некој да ми каже кај да ја најдам
Ја има. :D

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154

Нешто околу песнава? Не е можно да е снимана само за рекламава.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064

Нешто околу песнава? Не е можно да е снимана само за рекламава.
Изгледа е правена само за рекламата иако не ми се верува....пробав lyrics на google...shazam исто али јок:)

А на видеово на vimeo пишуе : Music: Nemanja Mosurovic

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Изгледа е правена само за рекламата иако не ми се верува....пробав lyrics на google...shazam исто али јок:)

А на видеово на vimeo пишуе : Music: Nemanja Mosurovic
И мене не ми се верува, затоа ја барам. Многу е заразна. Проклето добра песна.

Член од
15 февруари 2010
Мислења
410
Поени од реакции
598
Ајмо рапери. Вака некако идеше:

Моите мисловни процеси се преобразуваат во зборови, во моите кошмари се кријат демони створови, смрдат ко творови, почнуваат да се распаѓаат, мртви тела лешеви во амбис пропаѓаат, и еве ги доаѓаат јавачите на апокалисата, последниот циклус еве започнува еклипсата.

Само ова го памтам.

Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Барам една песна, наша е,ама на англиски е текстот. Девојка една пее мислам во бенд е или така нешто. Ако не се лажам од Струмица е девојката,и спотот е во некоја дискотека од Струмица.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Нова е песнава, на Антена 5 ја пуштаат летово.
Машко ја пее, не е Џастин Бибер. И има нешто Baby во текстот.
Во спотот еден дечко си седи и свири на гитара.
Било кој?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
49.255
наша е песнава, ретро некое од времето жена некоја ја пее, брзичка малце знам рефренот е “улици’’, дали црвени улици дали зелени појма неам, во полусон ја слушнав на тивко ништо друго не слушнав .
Ај ако ја знае некој нека ми каже која е, да ја симнав од врати и да продолжам со животов.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
наша е песнава, ретро некое од времето жена некоја ја пее, брзичка малце знам рефренот е “улици’’, дали црвени улици дали зелени појма неам, во полусон ја слушнав на тивко ништо друго не слушнав .
Ај ако ја знае некој нека ми каже која е, да ја симнав од врати и да продолжам со животов.
Оваа да не е? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom