Оваа е?видеото на песната е со една девојка со тетоважи и пуши цигара, спотот е порнич незнам како да ја најдам песнава ја знае некој?
не е овааОваа е?
Ја има.Една песна македонска со еден глумец/пејач не знам како се викаше типот. Насловот е Ситизен Кејн или Граѓанинот Кејн. Дел од текстот идеше вака.."Кејн,Кејн,ситизен Кејн х2.....ја сум Кејн од мала преспа.....животот што си го преспа..." и не ми текнува после. На ју туб ја нема ако може некој да ми каже кај да ја најдам
Ја има.
Изгледа е правена само за рекламата иако не ми се верува....пробав lyrics на google...shazam исто али јок
Нешто околу песнава? Не е можно да е снимана само за рекламава.
И мене не ми се верува, затоа ја барам. Многу е заразна. Проклето добра песна.Изгледа е правена само за рекламата иако не ми се верува....пробав lyrics на google...shazam исто али јок
А на видеово на vimeo пишуе : Music: Nemanja Mosurovic
Оваа да не е?наша е песнава, ретро некое од времето жена некоја ја пее, брзичка малце знам рефренот е “улици’’, дали црвени улици дали зелени појма неам, во полусон ја слушнав на тивко ништо друго не слушнав .
Ај ако ја знае некој нека ми каже која е, да ја симнав од врати и да продолжам со животов.
даа бе таа била да си жива и здрава.. везе немала песнава како ми се увртела ја не знамОваа да не е?