Кој го лаже народот?

• Креатор на темата Креатор на темата arschloch
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не може да го лаже народот, доколку самиот народ не се лаже себеси.

Се извинувам вака што упаѓам на темата, ама ако може да ми каже некој, барем еден од оние кои вкусиле власт, а не го излагал народот?
Мене не ми текнува таков...

А кога изјави дека не се сложува?Кога рече: за мене РМ(Скопје) е неприфатливо

А кога рече дека е прифатливо ???

Знаеја нашиве дека Грција ќе го одбие

Па глумеа конструктивност

А Грујо во ракав имаше референдум за било каква промена

А кога рече дека е прифатливо ???

Pa ja te prasav koga rece deka ne e prifatlivo..kako moze da bides siguren deka ne prifatil koga toj cutese...bugarinot Milosov izjavi deka e za promena,a koj e Milosov??? gvujo mu e gazda i vo vlada i vo partijata..dali gvujo se ogradi od bugarceto????

Pa ja te prasav koga rece deka ne e prifatlivo..kako moze da bides siguren deka ne prifatil koga toj cutese...bugarinot Milosov izjavi deka e za promena,a koj e Milosov??? gvujo mu e gazda i vo vlada i vo partijata..dali gvujo se ogradi od bugarceto????

Па ја ти кажав дека нашиве глумеа конструктивност

Бидејќи знаеја оти Грција ќе го одбие

А РЕФЕРЕНДУМОТ во тој случај беше кец у ракав

Знаеш да читаш ??? :smir:

Koga bil be u rukav ? u Bukurest, kade sto cekaa Amerikancite uste Grcija da se slozi ?...cccccc...grujo prtija omaldina akcija.....koj kumrovec be...mali deca se tie....

o
Koga bil be u rukav ? u Bukurest, kade sto cekaa Amerikancite uste Grcija da se slozi ?...cccccc...grujo prtija omaldina akcija.....koj kumrovec be...mali deca se tie....

Edno vreme Ljubco tatarot bese bezgresen, za se bese vo pravo toj, najgolem makedonec bese ...ej vreminja...

Ајт не падавичари до толку

Државниот Врв изигра ОК во Букурешт

Ако не изиграше сега ќе бевме пред Собрание заради Р. Скопје (Мацедониа);

Инаку народот го лажат и за ЕУ ако се знае ова:

„Одлуките за проширувањето во ЕУ се донесуваат едногласно, според член 49 од Договорот за Европската унија, кој нагласува дека Советот ’дејствува едногласно по консултации со Комисијата и по добиена согласност од Европскиот парламент‘. Тоа правило важи за секоја одлука донесена од Советот во врска со започнувањето на преговорите за прием“.

mozebi partiite ke treba da gi menuvaat nivnite programi vo vrska so integracijata vo EU i NATO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom