pa sekako deka sum zalutan pred kamerite toa e ocigledno..inaku imam zavrsheno ETF...a za toa dali imam ili nemam N od novinar zavisho sho e za tebe novinar...za mene novinar e covek sho ima golema gledanost pred se a pri toa ostanuva sepak realen i ne e demagog i ne se srami da kaze neshto shto sepak e tabu vo edna zaednica..znaci jas otvoreno kazav deka sum ateist i deka gi branam poziviite i pravat na LGBT...a toa deka me gledale samo glup narod ..hm sho znam do sega kade i da se javev za sponzorstvo bilo banki bilo marketing agencii ili pak za gosti profesori ili novinari i opshto intelektalci site ja gledaat emisijata i znaat i citati od istite...Оливера е кока-кола за тебе.
Како прво ти не си вокабуларно поткован, имаш речник на кретен... затоа и премногу комплицирана ти изгледа Оливера. Оливера соговорникот го има проучено од глава до петици, ти идеш на емисија со соговорник за кој не знаеш ни 50%.
Тебе никој нема да те гледа освен тие што имат коефициент на интелегенција не поголема од собна температура и свршуваат на твоето срамнување на соговорникот на земја, што и ти самиот си го мислиш, а всушност се брукаш пред публиката што те гледа (читај првиот дел од реченицата). Тоа на Боки можеше да му го кажеш и на кафе и било каде на друго место, не да го викнеш во емисија која заврши за колку? ... 5 минути? Со тоа само покажа каков си и немаш ни „Н“ од „новинар“.
Се регистрираш на скоро секој факинг сајт (абе имаш профил на Гламстик? ) и желен си за популарност, ама и самиот во себе знаеш дека си далеку од постигнување на некоја популарност... пример може да го земам и Бокица кој гарант беше погледан од твојата емисија. (Не, не го бранам педеров или шо ти знам шо е... и мене ми се повраќа од него)
Да те прашам шо школо/факс имаш завршено? Новинарство, нешто ово-оно... или си залутал пред камерите?
Same here. Безвезе е дечкото, не знам зашо се бламира пред камери.Саше ми е тапа. Емисијата му е без врска и прави будала од себе.
Sho da ne sum ti ja ebal simpatijata od sredno?Мене сите освен Саше.
Zasho be decki objasnete malce troa ako ne vi e teshko...Same here. Безвезе е дечкото, не знам зашо се бламира пред камери.
Леле ама лош хумор !! ХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА Не туку озбилен новинар не поставува теми на форум и притоа се расправа со луѓе и им прави лоши фори, ради тоаSho da ne sum ti ja ebal simpatijata od sredno?
--- надополнето: Sep 15, 2011 8:53 PM ---
Zasho be decki objasnete malce troa ako ne vi e teshko...
Debelata svinja mislam deka go dobi toa shto odamna go zasluzi i fala ti za cestitkite kje ima i pak..Сине? Не си ме направил, а не си ни толку фраер па да можеш да ме ословуваш така али нека ти биде. Желба ти е да бидеш смешен. Ќе се најде ваљда некоја тешка провинцијалка која нема две чисти и се пали на Слаткар и ќе се насмее, па дури и Ми се допаѓа ќе ти стисне. И не, не ја заќуте дебелата свиња. Колку пати треба да ти повторам? Amoeba alert, upsss.
losha fora posho e za tebeЛеле ама лош хумор !! ХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА Не туку озбилен новинар не поставува теми на форум и притоа се расправа со луѓе и им прави лоши фори, ради тоа
Ај вака да се договориме, јас ќе прекинам јавно да правам шеги и изругавања на твоја сметка, а ти ќе побараш од Acid, еден од главните администратори на форумот да ги го избрише корисничкото име. Ем волкот сит, ем овците на број. И да не дојде до забуна, волкот тука сум ЈАС!Debelata svinja mislam deka go dobi toa shto odamna go zasluzi i fala ti za cestitkite kje ima i pak..
Kako kako ne razbrav?!Ај вака да се договориме, јас ќе прекинам јавно да правам шеги и изругавања на твоја сметка, а ти ќе побараш од Acid, еден од главните администратори на форумот да ги го избрише корисничкото име. Ем волкот сит, ем овците на број. И да не дојде до забуна, волкот тука сум ЈАС!
Абе голема гледаност имаат и нашите кошаркари, па новинари се? И жити све, шо е табу во нашето општество да му се невиди? Педеризмот?pa sekako deka sum zalutan pred kamerite toa e ocigledno..inaku imam zavrsheno ETF...a za toa dali imam ili nemam N od novinar zavisho sho e za tebe novinar...za mene novinar e covek sho ima golema gledanost pred se a pri toa ostanuva sepak realen i ne e demagog i ne se srami da kaze neshto shto sepak e tabu vo edna zaednica..znaci jas otvoreno kazav deka sum ateist i deka gi branam poziviite i pravat na LGBT...a toa deka me gledale samo glup narod ..hm sho znam do sega kade i da se javev za sponzorstvo bilo banki bilo marketing agencii ili pak za gosti profesori ili novinari i opshto intelektalci site ja gledaat emisijata i znaat i citati od istite...
Пер, тапа ти е хумор и све. Ова не ми личи однесување на новинар, не на некој шо сака да ствара кариера и сл. Да си го направил ќе бевме пресреќни затоа што ќе те немаше на екраниве и ќе ти носевме цигари.Sho da ne sum ti ja ebal simpatijata od sredno?
Повисок си од нив во раст што ти нема рамен?Ova so Janko ti e shala taka? Omilen li koj mi e? Chomovski sekako, Lupevska, Maja B Talevska, Katerina Blazevska, Zlate Lozanovski, Jadranka Kostova, Branko Gerovski, donekade i Trajkovska...No sepak generalno mi nema ramen i to e...
Тоа и е.Темава не ве потсеќа на она „Сам себе убијал“?
После овој пост нема ни потреба од натамошно дополнување или дискутирањеАбе голема гледаност имаат и нашите кошаркари, па новинари се? И жити све, шо е табу во нашето општество да му се невиди? Педеризмот?
Спонзорства, банки... ха! Па и ја имам организирано неколку настани и сум добил спонзорства, ама тоа не ме прави главна ѕверка у маало, или пак фаците што го посетувале тој настан. Мора да те гледаат за да оформат мислење за тебе. И ја мора да те имам гледано за да ти ги оставам овие коментари, не ми паѓа тоа од ведро небо.
Пер, тапа ти е хумор и све. Ова не ми личи однесување на новинар, не на некој шо сака да ствара кариера и сл. Да си го направил ќе бевме пресреќни затоа што ќе те немаше на екраниве и ќе ти носевме цигари.
И скрати си го јазикот, не си кај тебе во емисија.
Abe deca vashata slika za toa sho e novinar e nogu cudna. Sho e za vas novinar? Jas spomenav sponzori od aspekt na toa deka me gledaat marketing menageri, politicki analticari profesori itn...Ivica Bocevski ima isklucitelno dobro mislenje. Sam Vaknin isto taka. MImoza Ristova. Chomovski vleze vo duel so Lupevska branejki me, taa smeta deka sum teshka stoka Aco Kabranov ima dobro mislenje za mene. Olivera Trajkovska za cudo me respektira (barem taka mi zvuci vo muaetot). Vankovska se dodeka ne se spukavme kaj nea na fb imashe super mislenje za mene...Roberto Belicanec i Sead Dzigal ja stavija emisijata so Latas u programa za predavane na nekoj semiar za toa kako se gazi sogovornik Znaci da skratam decki i pokraj vashata zolcnost i gnev i otpor sho da vi kazam idemo dalje..e sega na sho se dolzi vashiot otpor?! Ne znam iskreno mada mora da priznaam me podsekjate na otporotshto go dozivuvav u sredno koga be potrpetsedatel na Unija na Srednoshkolci...ima nekoja alergija na urbani decki kon tipce iz provincije koj sepak ne e za frlanje..kako potsvesno da si imate izgradeno nekoja shema koj kaj mu mestoto i sega samiot fakat dek anekoj si tamo kurac od Kratovo se puva po televizii vi ide na nervi ve true ko esherihija coli....pa makar osvoil nobelova nagrada z amir pulicerova majka tereza oktomvriska so se noemvriska i onaa miro jasmin kak beshe pak vie kje se inatite kako magae na most i kje go drvite kak okravatata mi bila 10 stepena u levo i kako pogreshno sum go akcenetiral to i toj zbor..so eden zbor veciti mrcatori na psihicka baza mili moi ...После овој пост нема ни потреба од натамошно дополнување или дискутирање
Кога ќе врати на ова, без да користи лош и вулгарен „хумор“, тогаш МОЖЕБИ ќе размислам дали е новинар. МОЖЕБИ.